Advertorial

(P) Ofertă completă de pariere pe Super Bowl! Speciale unice pe Betano pentru cel mai mare spectacol sportiv al Americii

06.02.2021 | 23:47
(P) Ofertă completă de pariere pe Super Bowl! Speciale unice pe Betano pentru cel mai mare spectacol sportiv al Americii

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, atrage în fiecare an un interes uriaș al fanilor din lumea întreagă încă de la prima ediție care a avut loc în 1967! Interesul ridicat se vede și în oferta caselor de pariuri, iar pe Betano ai peste 200 de opțiuni de pariere pentru finala NFL și cote cu marjă 0%!

Super Bowl 55, o finală specială

 A 55-a ediție a celui mai important spectacol sportiv al Americii este una specială și datorită premielor care vor avea loc! Tampa Bay Buccaneers va deveni prima echipă din toate timpurile care va juca Super Bowl-ul pe propriul stadion: finala NFL se va juca pe stadionul Raymond James din Tampa. În plus, Kansas City Chiefs pot deveni cea de-a opta echipă din istorie care câștigă Super Bowl-ul în sezoane consecutive.

O premieră este și duelul dintre Tom Brady și Patrick Mahomes: aceasta va fi prima înfruntare în Super Bowl dintre cei doi precedenți câștigători, de pe poziția de quarterback. Acum la Buccaneers, Brady a reușit în 2019 să câștige finala NFL în tricoul celor de la New York Patriots, pentru care a evoluat timp de 20 de sezoane, în timp ce Mahomes și colegii săi de la Kansas City Chiefs i-au învins pe cei de la San Francisco 49ers în 2020.

În plus, Sarah Thomas va deveni prima femeie din istoria Super Bowl care va face parte din echipa de arbitrii.

MAHOMES, FAVORITUL COTELOR LA TITLUL DE MVP AL SUPER BOWL 55

Tom Brady, omul recordurilor

Ajuns la Tampa Bay Buccaneers în 2020, Tom Brady va bifa prezența cu numărul 10 într-un Super Bowl, record absolut în NFL. Mai mult, cel mai în vârstă quarterback din istoria finalei NFL (43 de ani), ar putea bifa și al șaptelea titlu din carieră, după cele 6 câștigate în tricoul celor de la Patriots.

Spectacol pe teren și în afara lui: The Weeknd va susține show-ul din pauza meciului

Muzica este o parte importantă a spectacolului din Super Bowl, iar acest lucru se întâmplă încă de la prima ediție. Imnul din deschidere și concertul de la pauza meciului sunt printre principalele puncte de atracție. Imnul Statelor Unite ale Americii va fi cântat de Jazmine Sullivan. După prestația incendiară oferită de Jennifer Lopez și Shakira în 2020, anul acesta show-ul dintre reprize va fi realizat de faimosul cântăreț, The Weeknd.

Ofertă unică de pariuri speciale pe Super Bowl

Betano a pregătit o serie de pariuri speciale prin care a încercat să acopere și evenimente din afara terenului. Astfel, poți miza pe durata imnului national, cine va fi menționat primul de către MVP în discursul său, prima sau ultima piesă cântată de către The Weeknd la pauza meciului, ce culoare va avea lichidul cu care va fi stropit la final antrenorul echipei câștigătoare sau dacă unul dintre jucători va îngenunchea în timpul intonării imnului național.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri