Advertorial

(P) Pariuri de Superprins în meciul zilei, Gaz Metan-Dinamo

21.09.2020 | 13:32
(P) Pariuri de Superprins în meciul zilei, Gaz Metan-Dinamo

Campionatul prinde viteză! Craiova are maxim de puncte după primele 4 etape, CFR Cluj & FC Botoșani fiind celelalte două echipe neînvinse. Viitorul e marea dezamăgire a startului de sezon, în vreme ce Voluntariul își menține tonusul bun avut în ultima parte a sezonului trecut și ocupă loc de Play Off. Încheie învingător etapa aceasta din prima divizie cu bilete verzi pe Gaz Metan – Dinamo! Deschide cont la Superbet.ro și pariază la cele mai mari cote!

Etapa a patra se încheie așadar la Mediaș, unde Dinamo a pierdut ultimele trei deplasări și unde acum, alb-roșii trebuie neapărat să obțină prima victorie din cel de-al doilea mandat al lui Cosmin Contra. Gaz Metan va rămâne pe locul 6 chiar dacă pierde azi cu Dinamo, echipă care ar putea face un salt de 5 locuri, de pe 13 până pe 8, în cazul în care se va impune la o diferență de 3 goluri. Vezi acum toată oferta la cote supermari pe Gaz Metan-Mediaș, Dinamo!

Execuțiile superspectaculoase fac diferența azi?

La Dinamo au fost supermulte schimbări în vară, au venit jucători noi (nouă mai exact), acest schimb de linii având un impact major asupra omogenității lotului. Cel mai recent plecat este portarul Straton, deja învingător aseară cu FCSB în fața lui FC Argeș (scor 3-0). Precedenta deplasare a lui Dinamo, la Ploiești pentru meciul cu Târgoviște a fost una în care băieții lui Contra nu au reușit să tragă pe poartă! Singurul punct câștigat a fost adus de superexecuția lui Borja Valle, un gol de 1-1 marcat din propria jumătate de teren. Cam puțin pentru o echipă superiubită care în acest sezon va trebui să-și respecte blazonul și să forțeze calificarea în Play Out. Diseară, ai cota 3.40 pentru un gol marcat de Borja Valle, dar și o cotă uriașă, 20.00 pentru hattrick! Cum ar fi să asistăm la așa ceva, într-un meci între două echipe zgârcite cu golurile în ultimele directe?

Speciale de superluat pe bilete!

Dacă tot am ajuns mai întâi la oferta de pariuri speciale, acum, cota 2.30 pentru sub 8.5 cornere în meci (3 media Gazului, 4.66 media lui Dinamo în acest sezon).

În ceea ce privește cartonașele, avem două echipe disciplinate, care au încasat împreună doar 10 galbene în cele 6 meciuri jucate cumulat în primele 3 etape. Media Gazului e de 2 avertismente pe meci, media lui Dinamo e de 1,3. Dacă totuși simți un meci aprins, ia cota 2.30 pentru pariul special peste 6.5 cornere. Vezi aici toată oferta de Speciale pe Gaz Metan-Dinamo!

Tot mai popular, specialul pe șuturi pe poartă îți poate crește numărul biletelor câștigătoare. Gazul a tras în medie 3.66 șuturi pe poartă/meci în primele 3 etape, Dinamo stă ceva mai bine, dar nu grozav: 4.66. Pariul special sub 8.5 șuturi pe poartă e acum la cota 2.20.

Ambele apărări au fost învinse de 3 ori până acum, Gazul fiind mult mai eficientă în ofensivă, cu 7 goluri (din 11 șuturi pe poartă). Dinamo a marcat doar de două ori, deși a tras pe poartă de 13 ori!

Uhrin JR vs Contra!

La Mediaș, Dusan Uhrin Jr pare că are soluții după „hemoragia” din vară, când a pierdut 8 jucători. Continuitatea de pe banca tehnică e de bun augur pentru medieșeni.  Fost antrenor la Dinamo, Uhrin Jr a rămas din acea aventură doar cu victoria de pe Arena Națională în fața rivalei FCSB. Și Contra a învins FCSB, de două ori în 3 meciuri, în perioada primului mandat la Dinamo. Acum, cei doi se vor duela pentru prima oară. La Dinamo, Contra încă mai caută.

Se pare că diseară amândoi vor miza pe formula 4-2-3-1 și vor căuta să joace la rezultat. Două dintre cele mai prinse pariuri în ultimele meciuri directe, 0-2 (sub 2.5 goluri) și NGG (niciuna sau cel puțin una dintre echipe nu înscrie) par pariuri din categoria „bani pe jos”.

Rămâne de văzut dacă se menține seria de victorii a Gazului acasă (3.85 SuperCotă la Superbet pentru 1) în fața lui Dinamo. Un alt amănunt care te poate inspira este acela că niciodată în actualul format competițional al campionatului, la Mediaș nu am avut X-uri, în cele 7 dueluri directe. Să fie diseară primul egal pe terenul Gazului de la trecerea la sistemul cu sezon regular, urmat de play off / play out? 3.45 acum SuperCota la Superbet, pe site și în agenții!

Echipe probabile:

Gaz Metan (4-2-3-1): Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar – Droppa, R. Popa – R. Romeo, R. Deaconu, Trif – Sg. Ciocan

Dinamo (4-2-3-1): Mejias – Gonzalez, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – Răuță, Gol – Sorescu, Borja Valle, Măgureanu – Nemec

La gazde e incert Cardoso, la oaspeți vor lipsi Vlad Achim, Moldoveanu (accidentați), Sin și Neicuțescu (trimiși la echipa a doua).

Meciul începe la 21:00!

Pune-ți SuperBiletele și vino pe SuperSocial să comentezi partida alături de alți pariori și să te inspiri de la ce pariază live jucătorii Superbet!

Vei descoperi atmosfera de care îți era dor, atmosfera de mare meci, direct în prima rețea de socializare a pariorilor! În plus, vei vedea și ce pariază Grande Gică Craioveanu și Mister Ilie Dumitrescu și vei putea interacționa cu ei! Iar dacă preferi să plasezi și bilete în baza statisticii, urmărește contul SuperStata care fix asta distribuie pe SuperSocial: bilete recomandate de statistică!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri