Advertorial

(P) Peste 300.000 de jucători te așteaptă în SuperSocial de la Superbet!

În SuperSocial de la Superbet, te așteaptă peste 300.000 de jucători.
27.06.2021 | 09:51
P Peste 300000 de jucatori te asteapta in SuperSocial de la Superbet

Am așteptat cu nerăbdare acest turneu final și am avut pentru ce! Etapa grupelor a fost o sărbătoare fotbalistică europeană, iar fazele eliminatorii se anunță electrizante. Avem dueluri puternice încă din optimi, dar încrâncenarea celor mici a generat energii nebănuite, vizibile și în activitatea din SuperSocial.

Suntem tot mai mulți și tot mai buni pe cea mai importantă rețea de socializare a pariorilor din România, iar cifrele vorbesc de la sine. Descarcă aplicația și setează-ți profilul social!

O țară cât Islanda e toată pe SuperSocial

3 Camp Nou din Barcelona pline ochi sau o țară cât Islanda. Cam atâți jucători Superbet au, în acest moment, profil setat pe SuperSocial. Asta înseamnă că peste 300.000 de SuperPariori au ales să facă din acest hobby o treabă socială și să intre într-o comunitate care le împărtășește pasiunile, emoțiile și aspirațiile. E doar începutul, pentru că chaturile meciurilor, ale grupurilor dedicate sau ale celor mai tari bilete sunt ocupate cu discuțiile dintre pariori, iar secțiunile de Big Win, Hall of Fame-ul din SuperSocial, acționează ca un magnet pentru jucători.

Te-ai putut inspira din peste 2,4 milioane de bilete postate la liber

SuperSocial are o mulțime de funcționalități utile pariorilor, dar cea mai tare dintre ele este aceea de a putea vedea la liber biletele pariate de ceilalți. Un factor de inspirație fără egal, pe care doar în aplicația de mobil Superbet îl ai la discreție. Mai exact, până în acest moment, nu mai puțin de 2,4 milioane de bilete au fost postate de jucători pe profilele personale, în chaturile meciurilor, pe grupuri sau în comentariile altor bilete. Nu există o galerie de expoziție de asemenea anvergură în domeniu, iar asta face SuperSocial să fie unic.

1,5 milioane de comentarii pe lună, peste 12 milioane de la lansarea SuperSocial este o altă cifră extraordinară, care dovedește succesul acestei funcționalități din aplicația Superbet după mai puțin de un an de la lansare. 50% dintre jucătorii cu cont online la Superbet au ratat însă, până acum, toată distracția și toate aceste avantaje, nesetându-și încă profilul de SuperSocial! O pot face însă oricând din meniul principal, alegând SuperSocial și logându-se cu datele contului online. Vezi aici fiecare pas al intrării în SuperSocial!

Ilie Dumitrescu și câțiva jucători obișnuiți sunt starurile din SuperSocial

Fiecare jucător din SuperSocial are șansa lui să impresioneze, iar unii au avut mai multă priză la public decât alții. Ilie Dumitrescu are peste 271.000 de urmăritori fideli, care îi analizează biletele, îi comentează pierderile și câștigurile, și îi folosesc pronosticurile pentru a-și crea propriile Big Win-uri. Foarte populari sunt însă și câțiva jucători ca tine, care au prins câteva bilete nebune și care și-au făcut un nume în SuperSocial. Pe toți îi găsești printre recomandările de prieteni sau în secțiunile Big Win ale grupurilor și îi alegi pe cei care pariază cum vrei tu: la siguranță, mai riscant, calculat, fotbal, extrafotbal, etc. Trebuie doar să devii social. SuperSocial!

 #ÎmpreunăSuntemSuper #SuperSocial #Superbet