Advertorial

(P) Primele motociclete Harley Davidson din campania Vlad Cazino și-au găsit proprietarii. Încă mai poți câștiga una din ultimele 3!

Campania Vlad Cazino și-a desemnat primii doi câștigători ai motocicletelor Harley Davidson. Mai sunt încă trei în joc, participă și tu și poți intra în posesia lor.
22.11.2021 | 12:24
(P) Primele motociclete Harley Davidson din campania Vlad Cazino și-au găsit proprietarii. Încă mai poți câștiga una din ultimele 3!

Primele două motociclete personalizate Harley Davidson din campania Vlad Cazino derulată în această toamnă au ajuns deja la norocoșii câștigători! Este vorba despre Tiberiu P., din Tg. Mureș, născut în anul 1984, și Florin D. din București, sectorul 4, născut în anul 1991.

Primul dintre aceștia a dezvăluit faptul că, anterior, cel mai mare câștig al său la cazino a fost de 3.000 RON. Noii proprietari au primit cheile chiar de la Cătălin Bordea, ambasador de brand la Vlad Cazino.

Vestea bună este că promoția nu s-a încheiat! Campania continuă până pe 25 noiembrie și în marea extragere finală programată la finalul lunii se vor oferi alte 3 super motociclete Harley Davidson, de a căror customizare se ocupă ambasadorii de brand ai cazinoului online – cei mai populari actori de stand-up comedy din țara noastră, Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu alias „Micutzu”.

Cum poți câștiga o astfel de motocicletă de vis de la Harley Davidson?

Participarea la campanie este extrem de simplă! Pur și simplu, joci, ca de obicei, pe platforma www.vladcazino.ro, te distrezi la jocurile preferate, iar la fiecare 30 RON primești câte un tichet care se traduce prin o șansă la extragerea premiilor oferite de organizator. Partea bună este că toate jocurile de tip slot, mesele cu dealeri reali din Cazinoul Live și partidele de bingo sunt incluse în această promoție. Mai mult, nu există condiții de mize minime! Toate mizele reale sunt luate în considerare pentru această promoție.

Atenție, este necesar să îndeplinești o simplă formalitate pentru ca rulajul înregistrat să fie eligibil pentru promoție: să optezi pentru participare în contul de client Vlad Cazino. Atât de simplu! Practic, te înregistrezi în campanie, apoi joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea săptămânală. Se pot acumula mai multe tichete, de fiecare dată când este îndeplinită condiția de rulaj de 30 RON. Mai multe tichete, mai multe șanse de câștig!

Tichetele primite în aceste zile participă la ultima extragere săptămânală, cea programată în data de 26 noiembrie 2021. Atunci se acordă următoarele premii: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 – 5, 300 RON pentru locurile 6 – 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 – 100 și vouchere bingo de 20 RON pentru locurile 101 – 150. Detaliile complete despre campanie – termenii și condițiile sunt pe website-ul oficial Vlad Cazino.

Toate tichetele de la toate extragerile săptămânale reintră în joc la finalul campaniei, la Marea Extragere. Atunci se vor afla ultimii 3 mari câștigători ai motocicletelor Harley Davidson personalizate de echipa Vlad Cazino!

Așadar, până pe 25 noiembrie se mai pot acumula șanse în această campanie. Toți cei care au participat deja se pot număra printre norocoșii câștigători. În aceste zile, orice participant (nou sau existent) își poate spori șansele prin acumularea de noi tichete.

“Toamna asta trăiește senzații tari la cea mai șmecherifică promoție din istorie și câștigă o motocicletă Harley Davidson! Să participi e mega-simplu: trebuie doar să optezi și să joci minim 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet”, subliniază organizatorii pe pagina web dedicată acestei campanii.

Cătălin Bordea și Micutzu, parteneri ai cazinoului online pentru divertisment de calitate, ilustrează această promoție și sunt ca de obicei alături de fanii distracției la sloturi, live cazino, bingo și celelalte jocuri propuse pe platforma vladcazino.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri