Advertorial

(P) Prinde SuperCote la FCSB – FC U Craiova 1948!

La peste trei ani și jumătate de la ultima experiență în prima ligă de fotbal a României, Nicolae Dică stă din nou pe banca tehnică la un meci din campionat.
29.07.2022 | 21:23
P Prinde SuperCote la FCSB  FC U Craiova 1948

Duminică, de la ora 22:30, FCSB primește vizita celor de la FC U Craiova 1948, în etapa a treia din SuperLigă.

Devansată cu o zi din cauza programului încărcat al roș-albaștrilor, care joacă miercuri în Conference League, partida de pe Arena Națională va fi transmisă Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum și beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Dică, victorie la revenire

Doar un punct a strâns FCSB în primele două etape ale SuperLigii. După remiza din runda inaugurală, 1-1 cu „U” Cluj, roș-albaștrii au fost învinși cu 2-0 în derby-ul cu Rapid. Aceste rezultate, coroborate și cu eșecul 0-1 din meciul tur cu Saburtalo, din Conference League, au dus la demisia lui Toni Petrea, care și-a anunțat plecarea după eșecul din Giulești.

În locul lui Petrea, la FCSB a revenit Nicolae Dică, aflat la a doua experiență ca „principal” în cadrul clubului. Joi seară, cu „Dicanio” pe bancă, vicecampioana a reușit, cu destule emoții, să obțină calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, câștigând cu 4-2 pe Arena Națională. Golul decisiv a fost marcat în minutul 87, dintr-un penalty transformat de Radunovic.

A fost a 47-a victorie obținută de Dică din postura de antrenor al FCSB, echipă pe care a mai pregătit-o între iunie 2017 și decembrie 2018, asigurând însă și interimatul, pentru un singur meci, în 2015, după demisia lui Mirel Rădoi. În precedentul mandat la FCSB, Dică a înregistrat doar 16 înfrângeri în 80 de meciuri, în toate competițiile.

Pentru prima victorie a FCSB în actuala ediție a SuperLigii, cota Superbet este 1.95. De cealaltă parte, oltenii au cotă 4.50 să câștige meciul de pe Arena Națională, unde, în sezonul trecut, au remizat 2-2, după ce pierduseră cu 0-1 în turul de la Craiova.

Descoperă oferta completă pentru FCSB – FC U Craiova 1948 și prinde SuperCotele!

Oltenii au învins campioana

Cu un nou antrenor pe bancă, FC U Craiova 1948 a început cu stângul sezonul din SuperLigă. Echipa lui Marius Croitoru a fost învinsă cu 2-1, în deplasare, de Farul. Oltenii și-au luat însă revanșa cu un succes care le-a ridicat moralul la cote maxime.

Runda trecută, pe „Ion Oblemenco”, alb-albaștrii au învins-o cu 3-1 pe CFR Cluj, după un meci în care Benjamin Van Durmen și-a trecut în cont o „dublă”. Pentru o nouă reușită, belgianul are cotă 11.00 la Superbet. Din lotul lui Croitoru, principalul favorit să dea gol este celălalt fotbalist care a înscris împotriva campioanei, italianul Andrea Compagno, cotat cu 4.50.

De cealaltă parte, Florinel Coman, care a preluat banderola de căpitan după plecarea lui Tănase, este primul în topul cotelor pariurilor SPECIALE pe marcatori, cu 3.10.

Meciul FCSB – FC U Craiova 1948 se joacă și în SuperSocial! Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!