Advertorial

(P) Pune-ți centura și distrează-te la MAX în Turneul Synot

23.05.2023 | 20:10
P Puneti centura si distreazate la MAX in Turneul Synot

La MaxBet.ro a început săptămâna șase din Provocarea MaxRoyale! Află cum jocurile tale preferate fac din tine un adevărat campion în Turneul Synot! Ocupă un loc fruntaș până pe 28 Mai și câștigă cea mai mare parte din premiile în valoare totală de 25.000 RON + 20.000 ROTIRI GRATUITE!

Provocarea MaxRoyale te ridică deasupra tuturor

Ai șansa în fiecare săptămână să dai spin la sloturile tale favorite și la final, pe 30 Iunie să vezi dacă ești unul dintre cei cinci câștigători ai experiențelor VIP – un zbor cu elicopterul pentru tine alături de doi prieteni și o cină fine-dining. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ești înscris.

PARTICIPĂ ACUM

Ai o strategie de joc nouă? Intră pe site sau aplicația MaxBet.ro și dă drumul la distracție! Dacă ești jucător pasionat, știi deja ce pași trebuie să urmezi. Ești la început de drum? Nicio problemă, găsești toate detaliie mai jos.

  • Apasă butonul PARTICIPĂ şi eşti automat înscris în competiţie;
  • Începe să joci la sloturile incluse în turneu şi să aduni cât mai multe puncte cu fiecare 5 RON pariați;
  • Verifică-ţi de fiecare dată locul din top şi pregăteşte-ţi tactica pentru urcarea în clasament;
  • Numără-te printre câștigători şi la final revendici: premii în bani, rotiri gratuite şi unul dintre cele două smartphone-uri de ultimă generație;
  • Te pregăteşti de următorul turneu din Provocarea MaxRoyale, folosindu-te de experienţa anterioară.

Aventura continuă: Turneul Synot

Depășește competiția până Duminică și învârte rolele celor mai populare sloturi de la Synot pentru cele mai tari premii! Testează funcțiile speciale renumite precum Gamble, Înjumătățire, Rotiri Gratuite și descoperă cât mai multe modalități de câștig la sloturi precum Harlequin Dice, Lightning Spell, Aztec Jaguar, Respin Joker, 6 Fruits și multe altele. Învârte la MAX și clasează-te pe un loc cât mai sus în top, unde primul loc te răsplătește cu cu 8.000 RON, iar locurile 2 și 3 sunt premiate cu 4.000 RON, respectiv 2.000 RON.

Norocul e de partea ta

Aventura ta la Alt Nivel continuă pe MaxBet.ro, unde ai la dipoziție peste 2.000 sloturi, jocuri de masă și o secțiune de pariuri sportive gata să te premieze! Vrei mai mult? Joacă-ți șansa și poți declanșa unul dintre MaxJackpoturi!