Advertorial

(P) Rapid – Farul, meciul zilei de sâmbătă în playoff-ul de Liga 1 se joacă și în Betano Master

Etapa a doua din playoff, în Liga 1, propune pentru sâmbătă seara (ora 21:45) duelul dintre Rapid București și Farul Constanța, echipa aflată pe primul loc al clasamentului.
31.03.2023 | 19:16
P Rapid  Farul meciul zilei de sambata in playofful de Liga 1 se joaca si in Betano Master
Denis Alibec si Xin Ghislaine R. Emmers in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si Rapid Bucuresti, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 11 martie 2023. Ovidiu *** Denis Alibec and Xin Ghislaine R Emmers in the football match between Farul Constanta and Rapid Bucharest, counting for the Superbet Superliga, held at the central stadium of the Gheorghe Hagi Academy in Ovidiu, Saturday March 11, 2023 Ovidiu Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Este pentru a patra oară când cele două echipe se înfruntă în actualul sezon, iar Betano te invită să trăiești duelul Rapid – Farul Constanța la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Rapid – Farul Constanța din playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Selecția de predicții va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano, dar până atunci trebuie să știi că în cele trei meciuri directe din actualul sezon, fie că vorbim de Liga 1 sau de Cupa României Betano, Farul a obținut două victorii, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Adrian Mutu încă nu a câștigat în fața lui Gheorghe Hagi la nivelul băncilor tehnice, iar acest aspect ar putea cântări din nou decisiv în economia rezultatului final, cum s-a întâmplat spre exemplu pe 11 martie la ultimul duel câștigat de Farul, la Ovidiu, cu 2-1.

Rapid a deschis scorul devreme prin Sefer (min.14), dar Farul a reușit să întoarcă prin golurile lui Artean (min.21) și Mazilu (min.21).

Un meci în care au fost acordate cinci cartonașe galbene și care a avut un total de șase cornere. Printre predicțiile din Betano Master la meciul de sâmbătă seara se va regăsi și Total Cornere Peste/Sub 9.5! Pentru a descoperi și restul predicțiilor accesează site-ul Betano și aplicația în ziua meciului.

De la ultima întâlnire directă cele două formații au mai disputat câte un singur meci oficial. Farul a trecut acasă de Sepsi (2-1), în timp ce Rapid a remizat în deplasare cu CFR Cluj (2-1).

Giuleștenii ocupă locul cinci în clasament la opt puncte în urma liderului Farul.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte– obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte– obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite– obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!