Advertorial

(P) ”Regele” Cristiano începe al șaselea EURO din carieră. Georgia, singura debutantă, intră în turneu

17.06.2024 | 14:58
P Regele Cristiano incepe al saselea EURO din cariera Georgia singura debutanta intra in turneu
Portugal Fussball Nationalmannschaft, Selecao, Portugal, Öffentliches Training der Portugiesischen Fußballnationalmannschaft, 14.06.2024 , Europameisterschaft 2024 , Cristiano Ronaldo Portugal , CR7 *** Portugal national soccer team, Selecao, Portugal, Public training of the Portuguese national soccer team, 14 06 2024 , European Championship 2024 , Cristiano Ronaldo Portugal , CR7 Copyright: FernandoxSoares

Portugalia se află în fața debutului la Campionatul European din Germania, un turneu final care pentru starul lusitan Cristiano Ronaldo este al șaselea dintr-o carieră fabuloasă. Portugalia are prima șansă la victorie în meciul cu Cehia programat pe stadionul din Leipzig, marți, de la ora 22:00, în Grupa F. În aceeași zi se mai joacă Turcia – Georgia, meciul în care vom vedea la lucru singura debutantă de la această ediție de EURO.

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 18 iunie, am ales cele două meciuri programate în Grupa F la EURO 2024 și, Bet Builder activat, am mizat pe șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

În perioada 10 iunie – 22 iunie poți combina într-un singur bilet pariuri antepost pe fiecare grupă în parte. Spre exemplu, poți alege câștigătoarea grupei, locul ocupat în clasamentul final al grupei și punctele totale obținute de o echipă. Toate acestea pe același bilet!

Cu Bet Builder Boost, o dată pe zi poți beneficia de o creștere cu 25% la câștigurile unui pariu BetBuilder cu minimum trei selecții, cota de 1.50 pentru fiecare piață aleasă și o cotă totală mai mare de 5.00.

Portugalia – Cehia (22:00)

Rezultat final – Portugalia (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.83)
Marcator – Cristiano Ronaldo oricând (cota 1.70)

Turcia – Georgia (19:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)
Șuturi pe poartă – Sub 9.5 (cota 1.62)

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Portugalia – Cehia și Turcia – Georgia de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 10.33, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 516,80 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Recordurile lui Cristiano Ronaldo la EURO

14 goluri marcate (2 în 2004, 1 în 2008, 3 în 2012 și 2016, 5 în 2020);
5 apariții la turneele finale (2004, 2008, 2012, 2016, 2020);
25 de meciuri disputate (o singură dată a lipsit de pe teren, la meciul cu Elveția din grupe, în 2008).

Ce recorduri ar putea stabili Cristiano Ronaldo la EURO 2024

Cel mai vârstnic marcator (record – Ivica Vastic/Austria, 38 ani și 257 de zile)
Cel mai vârstnic marcator în finală (record – Leonardo Bonucci/Italia, 34 ani și 71 de zile)
Cel mai vârstnic jucător la turneul final (record – Lothar Matthaus/Germania, 39 ani și 91 de zile)
Cel mai vârstnic jucător ajuns în finală (record – Jens Lehmann/Germania, 38 ani și 232 de zile)
Cel mai vârstnic câștigător de EURO (record – Arnold Muhren/Olanda, 37 ani și 23 de zile).

Forma de moment a echipelor

Portugalia s-a calificat la Campionatul European cu zece victorii din tot atâtea meciuri disputate. Lusitanii au câștigat trei dintre cele cinci meciuri amicale disputate în acest an, pierzând cu Slovenia (0-2) și Croația (1-2).

Cehia a prins in extremis locul doi într-o grupă câștigată de Albania în preliminarii, iar în amicale a câștigat toate cele patru meciuri disputate, cu Norvegia (2-1), Armenia (2-1), Malta (7-1) și Macedonia de Nord (2-1).

Ultimele patru meciuri directe au fost câștigate de Portugalia, iar în ultimele trei dueluri lusitanii s-au impus fără gol primit.

Aceasta este a patra confruntare la Campionatul European, unde Cehia s-a impus cu 1-0 în 1996, iar Portugalia a câștigat confruntările din 2008 și 2012.

Turcia este fără victorie în ultimele cinci meciuri disputate, suferind printre altele o înfrângere drastică în amicalul cu Austria (6-1).

Georgia a ajuns în premieră la Campionatul European după ce a trecut două tururi de baraj, cu Luxemburg (2-0) și Grecia la loviturile de departajare.

În singurul amical înaintea turneului final gruzinii au învins Muntenegru (3-1).

Turcia a obținut trei victorii în cele cinci dispute cu Georgia, echipă care s-a impus o dată. Ultima oară cele două s-au întâlnit în 2012, turcii impunându-se cu 3-1 într-un amical.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.