Advertorial

(P) Reîncep campionatele din Europa! Bucură-te de live stream pe meciurile favoritelor tale!

Fotbalul european revine cu un nou sezon de foc pentru suporterii din întreaga lume, iar oferta Superbet întâmpină pariorii cu noi și noi surprize la fiecare meci.
23.07.2021 | 13:49
P Reincep campionatele din Europa Bucurate de live stream pe meciurile favoritelor tale

Prima ligă a României a spart gheața în acest sezon, iar acum două dintre marile campionate ale Europei se pregătesc de „primul dans” al mult așteptatului start de sezon. Din fericire pentru toți SuperPariorii noștri, Superbet oferă live stream pe campionatele care încep azi, așa că ține-ți biletul aproape și pregătește-te de un sfârșit de săptămână plin de emoții, adrenalină și SuperCâștiguri. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și intră în maratonul pariurilor cu primele meciuri ale sezonului!

Covorul roșu așteaptă primul meci din Belgia!

Belgienii au știut întotdeauna cum să-și facă intrarea, fapt demonstrat atât la turneul european de anul acesta, cât și în actualul sezon din prima ligă. Belgia sparge gheața în această seară cu cel mai așteptat duel al etapei, Standard Liege și Genk se revăd după câteva săptămâni bune de absență, iar pronosticurile pentru acest meci se anunță favorabile pentru pariorii entuziasmați. Avem sute de pariuri și live stream pe SuperMeciurile din Belgia, iar cotele te așteaptă la cel mai înalt nivel pentru a-ți susține favorita din această seară. De departe, Belgia are cel mai strâns și competitiv campionat, iar surprizele nu vor înceta să apară nici în acest sezon. Întrebări precum “Cine va fi campioana?” sau “Cum se va termina sezonul regulat?” ne vor motiva să mizăm pe fiecare meci important. Aruncă o privire peste oferta de pariuri și sărbătorește începutul de sezon cu un SuperBilet câștigător!

Campioana onorează meciul de deschidere!

Austriecii sărbătoresc și ei astăzi un nou început de sezon, iar în prim planul meciului de astăzi o avem pe campioana RB Salzburg, jucând împotriva rivalei din Graz. Două echipe de podium se luptă pentru primele puncte ale sezonului, asta da început grandios! Suntem cu toții de acord că un astfel de eveniment merită toată atenția noastră, așa că bucură-te de live stream pe campionatul din Austria și plasează un SuperBilet pe meciul de azi. Opțiunile sunt nenumărate, mai ales că Sturm Graz are o revanșă de luat după înfrângerea(1-3) din sezonul trecut, iar jocul acasă și susținerea fanilor le poate crea avantajul de care au nevoie pentru a obține o primă victorie. Susține-ți favorita cu ajutorul SuperPariurilor din oferta noastră!

Un trio cu noroc!

E o zi plină pentru toți pariorii, așa că pune-te acum pe treabă! Avem parte de meciuri din 3 campionate cu live stream, iar hora pariurilor te așteaptă cu meciuri tari din prima ligă a României, Austriei și Belgiei. Echipele sunt gata de spectacol, la fel ar trebui să fii și tu! Profită de meciurile cu live stream și fii încrezător în privința pariurilor alese, topul câștigurilor îți aparține, ești doar la un bilet distanță!. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne opțiunile tale în Super Social!