Advertorial

(P) Reîncepem aventura în fotbalul românesc! Vezi pariurile antepost pentru campionat și SuperCupă!

Acum îți poți face un SuperBilet cu pariurile antepost din fotbalul românesc.
07.07.2021 | 13:20
P Reincepem aventura in fotbalul romanesc Vezi pariurile antepost pentru campionat si SuperCupa

Ne-a fost dor de el, de fotbalul pe care cu toții îl îndrăgim încă din copilărie și de care am fost alături în fiecare sezon. Începutul campionatului se apropie cu pași repezi, iar încălzirea ne-o putem face cu un SuperBilet pe SuperCupa României, meci în care campioana CFR Cluj va da piept cu marea rivală din Bănie.

Turneul european ne-a ținut în priză cu meciuri spectaculoase, iar acum a venit timpul să ne bucurăm de magia fotbalului de “acasă”.  Meciuri tari, rivalități istorice și pariurile profitabile te așteaptă în acest sezon de foc. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și plasează acum primul pariu de pe contul tău!

Studenții își vor revanșa în fața campioanei!

Istoria meciurilor se repetă, însă totul ține de prestația echipelor pentru a influența rezultatul final. Formația alb-vișiniilor clujeni o va înfrunta din nou pe Știința în Super Cupa României. De departe, e cel mai așteptat meci al săptămânii viitoare de către suporterii români și, totodată, o oportunitate excelentă de a plasa un SuperPariu pe favorita ta. Finala SuperCupei din 2018 se repetă, avem parte de aceleași echipe, însă nu știm dacă vom avea parte și de același rezultat.

Marinos Ouzounidis are o misiune grea pe banca Craiovei, iar o victorie în fața campioanei ar aduce un prim trofeu al Super Cupei în palmaresul echipei și le-ar oferi motivația necesară jucătorilor pentru a trece cu brio prin sezonul următor. Veștile bune curg și pentru tine! În oferta de Pariuri Speciale ai oportunitatea de a plasa un SuperBilet pe cornere, cartonașe sau marcatori. Aruncă o privire peste oferta Superbet și debutează în acest sezon cu un bilet câștigător!

Noi echipe, noi surprize!

Sezonul acesta vine cu noi achiziții pentru iubitorii fotbalului românesc. Istorica echipă a giuleștenilor revine în prima ligă după un drum anevoios din liga a 4-a, la fel și cea de a doua echipă a Craiovei care și-a asigurat prima poziție sezonul trecut în liga secundă, iar echipa de lângă Marea Neagră a fuzionat cu istorica formație Farul Constanța și a revenit într-o formulă nouă pregătită de orice provocare.

Așteptăm cu interes derby-urile dintre echipele capitalei și noi surprize din partea echipei patronate de Gheorghe Hagi. Obținerea palmaresului și a culorilor îi poate motiva pe jucătorii constănțeni, iar șansele ca Farul Constanța să se numere din nou printre favoritele din prima ligă sunt destul de mari. Ne așteaptă meciuri de poveste, iar noile echipe sunt gata să ne surprindă cu prestații ca în vremurile bune. Tu ce părere ai? Vor reuși nou-promovatele să se mențină în prima jumătate a clasamentului?

Pariuri antepost pentru campionat!

Deși mai sunt peste 7 zile până la începerea campionatului, ți-am pregătit o SuperOfertă de pariuri antepost pe prima ligă a României. Dacă știi răspunsul la întrebări precum “Cine va câștiga campionatul?” sau “Cine va fi golgheterul sezonului?” îți poți încerca șansele cu un SuperBilet pe pariurile antepost. În prim planul acestui sezon avem și Cupa României, cel mai prestigios trofeu din istoria fotbalului românesc, iar un pronostic corect pe câștigătoarea cupei îți poate mări câștigul de până la 300 de ori.

Campioana CFR Cluj e favorită atât pentru campionat, cât și pentru Cupa României, însă surprizele ne pândesc la fiecare etapă sau la fiecare rundă. Susține-ți favoritele acum și profită de cotele mărite din oferta de pariuri antepost. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale din Super Social!