Advertorial

(P) România în Misiune de calificare la EURO

25.06.2024 | 15:29
P Romania in Misiune de calificare la EURO
Belgium v Romania Group E - UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 COLOGNE, GERMANY - JUNE 22 : Fans of Romania during the UEFA EURO 2024 European Football Championship tournament group E stage match between Belgium and Romania at Cologne Stadium on June 22, 2024 in Cologne, Germany, 22/06/2024 Cologne Germany PUBLICATIONxNOTxINxFRAxBEL Copyright: xPeterxDexVoechtx

Naționala de fotbal a României dispută, miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, meciul cu Slovacia, al treilea din Grupa E la Campionatul European. Tricolorii abordează acest ultim joc de pe primul loc al clasamentului și au nevoie de un punct pentru a fi siguri de calificarea în optimile de finală. În același timp cu meciul de la Frankfurt se dispută și jocul Ucraina – Belgia, o partidă de asemenea cu miză pentru calificare.

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare. În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 26 iunie, am ales meciul Slovacia – România din Grupa E la EURO 2024 și, Bet Builder activat, am mizat pe șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Slovacia – România (19:00)

Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.60)
Șansă dublă – X2 (cota 1.38)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.72)
Cartonașe – Peste 2.5 (cota 1.60)
Șuturi pe poartă – Nicolae Stanciu +1 (cota 2.40)
România șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.60)

Cota totală 13.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Slovacia – România de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 13.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 650,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Slovacia vs. România. Rezultate directe și forma de moment

După 1990 au fost opt meciuri directe între Slovacia și România, iar tricolorii n-au pierdut niciodată. Au fost patru victorii pentru România și tot atâtea rezultate de egalitate. Ultimele două meciuri, ambele amicale, s-au încheiat la egalitate, rezultat care ar califica ambele echipe în urma jocului găzduit de Frankfurt. Ultima oară România și Slovacia s-au întâlnit în 2013 pe Arena Națională într-un amical încheiat cu 1-1.

1994, România – Slovacia 3-2 (preliminariile EURO 96)
1995, Slovacia – România 0-2 (preliminariile EURO 96)
1999, România – Slovacia 0-0 (preliminariile EURO 2000)
1999, Slovacia – România 1-5 (preliminariile EURO 2000)
2001, România – Slovacia 0-0 (amical)
2003, România – Slovacia 2-1 (amical la turneul din Cipru)
2005, România – Slovacia 2-2 (amical)
2013, România – Slovacia 1-1 (amical)

Slovacia a furnizat cea mai mare surpriză de la EURO 2024, învingând Belgia în prima etapă, cu 1-0.

O victorie care apoi a fost anulată de înfrângerea din partida cu Ucraina (1-2).

România a deschis turneul final cu o victorie la scor în fața Ucrainei (3-0), pierzând apoi cu Belgia (0-2).

Un egal în meciul direct califică România și Slovacia în optimile de finală, cu mențiunea că tricolorii ar ocupa unul dintre primele două locuri în clasament.

România a ajuns la turneul final fără înfrângere în preliminarii, în timp ce Slovacia a pierdut doar cele două meciuri cu Portugalia.

O singură dată în istorie România a depășit faza grupelor la EURO. S-a întâmplat în 2000 după victoria cu Anglia (3-2), când la turneul final participau doar 16 echipe și se trecea direct în sferturile de finală.

Slovacia a trecut de grupe la EURO 2016, fiind cea mai bună dintre cele patru echipe care au încheiat pe locul al treilea. La EURO 2020, Slovacia s-a clasat din nou pe locul trei, dar cele trei puncte n-au fost de ajuns pentru calificare.

Misiune România

Naționala României se numără printre cele 24 de competitoare de la EURO 2024, iar pe Betano misiunea tricolorilor la turneului e însoțită de pariuri speciale care au legătură doar cu meciurile naționalei.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu simplu de minimum 50 de lei înaintea de fiecare meci al României, având o cotă de minimum 1.80, și vei primi înapoi în procent de 100% pariul tău sub forma unui Free bet de până la 100 de lei dacă pariul se dovedește necâștigător. Ideea e că, pe Betano, n-ai cum să pierzi cu România!

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.