Advertorial

(P) România, prima misiune la EURO 2024

16.06.2024 | 22:09
P Romania prima misiune la EURO 2024
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Ireland, National Arena Stadium, Bucuresti, Romania Romania team at start of the game

Naționala de fotbal a României debutează la Campionatul European de fotbal, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, contra Ucrainei, ultima adversară ajunsă în Grupa E. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare. În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 17 iunie, am ales meciul România – Ucraina din Grupa E la EURO 2024 și, Bet Builder activat, am mizat pe cinci piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

În perioada 10 iunie – 22 iunie poți combina într-un singur bilet pariuri antepost pe fiecare grupă în parte. Spre exemplu, poți alege câștigătoarea grupei, locul ocupat în clasamentul final al grupei și punctele totale obținute de o echipă. Toate acestea pe același bilet!

Cu Bet Builder Boost, o dată pe zi poți beneficia de o creștere cu 25% la câștigurile unui pariu BetBuilder cu minimum trei selecții, cota de 1.50 pentru fiecare piață aleasă și o cotă totală mai mare de 5.00.

România – Ucraina (luni, 17 iunie, ora 16:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.5)
Șansă dublă – 1X (cota 1.87)
România cornere – Peste 3.5 (cota 1.60)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.62)
Total ofsaiduri – Sub 3.5 (cota 1.82)

Cotă totală: 12.50

Stadionul din Munchen găzduiește debutul tricolorilor la EURO 2024 contra Ucrainei, un adversar aparent la îndemâna echipei naționale a României.

Dacă tricolorii au ajuns la turneul final după ce au câștigat grupa de calificare din care au făcut parte, fără să fi pierdut vreun meci, Ucraina a avut nevoie să treacă două tururi de baraj pentru a ajunge în Germania.

De șase ori s-au mai întâlnit până acum România și Ucraina, niciodată într-un meci oficial. Bilanțul este favorabil tricolorilor care au câștigat trei dintre disputate, în timp ce ucrainenii s-au impus de două ori. Un meci s-a încheiat la egalitate.

Ucraina a câștigat ultimul duel direct, cu 4-3, într-un amical disputat pe 29 mai 2016 pe stadionul Olimpic din Torino.

După ce România a câștigat primele trei dueluri cu Ucraina, în următoarele trei dispute s-au consemnat două victorii ale adversarilor noștri și un egal.

România participă pentru a șasea oară în istorie la un Campionat European și niciodată până acum tricolorii n-au câștigat primul meci de la turneul final.

De altfel, România a obținut o singură victorie în istorie la EURO. E vorba de succesul cu Anglia (3-2) în faza grupelor la ediția din 2000, când am depășit prima și ultima oară faza grupelor.

Rezultatele obținute de România în primele meciuri la EURO:

14 iuine 1984, România – Spania 1-1 (1-1)
10 iunie 1996, România – Franța 0-1 (0-1)
12 iunie 2000, România – Germania 1-1 (1-1)
9 iunie 2008, România – Franța 0-0
10 iunie 2016, România – Franța 1-2 (0-0)

Ucraina a mai participat de trei ori la Campionatul European (2012, 2016 și 2020), la ediția precedentă ieșind prima oară din grupă de pe locul al treilea. În optimi, Ucraina a fost eliminată de Anglia (4-0).

Două victorii a adunat Ucraina la turneele finale de EURO de-a lungul participărilor la întrecerea continentală.

Rezultatele obținute de Ucraina în primele meciuri la EURO:

11 iunie 2012, Ucraina – Suedia 2-1 (0-0)
12 iunie 2016, Ucraina – Germania 0-2 (0-1)
13 iunie 2021, Ucraina – Olanda 2-3 (0-0)

România este fără victorie în 2024, ultimul succes obținut de tricolori datând din ultima etapă a preliminariilor, când am trecut pe teren propriu de Elveția (1-0).

Pentru a ajunge la turneul final Ucraina a eliminat Bosnia-Herțegovina și Islanda, de fiecare dată cu 2-1, iar înainte de Campionatul European a remizat în deplasare cu Germania (0-0). A urmat înfrângerea din Polonia (1-3) și victoria din Moldova (4-0), în amicale.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul România – Ucraina de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 12.50, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 625,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Misiune România

Naționala României se numără printre cele 24 de competitoare de la EURO 2024, iar pe Betano misiunea tricolorilor la turneului e însoțită de pariuri speciale care au legătură doar cu meciurile naționalei.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu simplu de minimum 50 de lei înaintea de fiecare meci al României, având o cotă de minimum 1.80, și vei primi înapoi în procent de 100% pariul tău sub forma unui Free bet de până la 100 de lei dacă pariul se dovedește necâștigător. Ideea e că, pe Betano, n-ai cum să pierzi cu România!

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Portițele testării antidrog. Cum scapă șoferii
Portițele testării antidrog. Cum scapă șoferii
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici