Advertorial

(P) S-au anunțat Premiile Superbet Club: apartament, mașini BMW X4 și excursii!

07.09.2023 | 18:08
P Sau anuntat Premiile Superbet Club apartament masini BMW X4 si excursii

Toamnă bogată pentru jucătorii Superbet Club, pasionații de pariuri sportive care caută mereu ca fiecare bilet plasat să le aducă beneficii cât mai multe: adrenalina câștigului potențial, cashback și intrări la tombola cu premii Superbet!

Cu fiecare leu jucat, poți fi premiat!

Mecanismul deja celebru e valabil și acum! Trebuie să scanezi pe club.superbet.ro biletele pe care le plasezi în agențiile Superbet la terminale și casierii.

Premiile sunt cu adevărat Super: apartament, mașini BMW, excursii pe stadioane celebre și vouchere!

Mai exact, la extragerea cu premii se vor acorda: un apartament în București, două mașini BMW X4 Mild Hybrid, trei excursii pe stadioane faimoase și 2023 vouchere de câte 100 lei în Superbet Club.

Dacă ai amânat momentul în care să-ți iei și activezi gratuit cardul Superbet Club, azi e clipa perfectă. Intră în cea mai apropiată agenție și cere cardul la casierie. Activează-l rapid și scanează apoi pe club.superbet.ro tot ce joci.

Bonus: Toate biletele pe care le plasezi online în perioada promoției, îți vor fi înregistrate automat la tombolă, alături de cele pe care le joci în agenție. Trebuie doar să ai cont activ pe club.superbet.ro.

 

Ne bucurăm că ți-am dat aceste vești bune și sperăm că le vei spune și prietenilor tăi despre campania Superbet Club.

 

Când aveți și folosiți cardul Superbet Club, și tu și prietenii tăi simțiți că sunteți membri într-un club care e cu adevărat, pe măsura jocului vostru.