Advertorial

(P) – Săptămână magică pentru pariorii vedetă din SuperSocial!

Ilie Dumitrescu, SuperGigi, Elena Chiriac și Narcis Drejan sunt doar câțiva dintre greii care au oferit câștiguri frumoase celor care îi urmăresc în aplicația de mobil Superbet.
01.09.2022 | 12:24
P  Saptamana magica pentru pariorii vedeta din SuperSocial
Săptămână magică pentru pariorii vedetă din SuperSocial!

SuperSocial este cea mai mare platformă de socializare a pariorilor din România, dar marele ei avantaj este acela că se află în imediata apropiere a pariurilor. Nu trebuie să-ți iei informații de pe un site, să te inspiri de pe altul și să-ți plasezi biletele pe o a treia platformă. Pe SuperSocial ai All Inclusive, totul la un click distanță și gratuit. Iar când cei pe care îi copiezi au succes, ai și tu succes alături de ei, pentru că împreună suntem cei mai buni!

Ilie Dumitrescu a băgat bani în conturile a 104 jucători de pe SuperSocial

Vineri, 26 august, a fost o zi excelentă pentru ambasadorul Superbet, care a prins o cotă de 96,66 din 6 meciuri de fotbal. Câțiva soliști la cote bune, dar și 12&GG, un pariu care îi place mult lui Mister pentru că i-a mai adus câștiguri anterior, a fost o combinație de un verde perfect. Partea cea mai bună este că 104 urmăritori de-ai lui Ilie Dumitrescu i-au putut vedea și copia gratis biletul, doar pentru că au avut aplicația Superbet instalată și profilul social setat. Desigur, aceștia au câștigat fiecare sume frumoase, în funcție de miza investită în cota de aproape 100. Vezi aici biletul câștigat de Ilie Dumitrescu! 

SuperGigi a prins schema cu SuperPariurile

În aceeași zi, SuperGigi, al doilea cel mai urmărit personaj de pe SuperSocial (primul este Ilie Dumitrescu), a prins o cotă peste 13. Nu pare mult, dar cu o miză generoasă investită, cei 69 de pariori care i-au replicat biletul au câștigat bani buni. Interesant la biletul lui SuperGigi este tipul de pariu ales. A avut 8 evenimente, toate din piața de SuperPariuri, adică o combinație de goluri, cornere și cartonașe luate sub intervalul oferit în aplicația Superbet. Marja de eroare a fost atât de mare, încât biletul a ieșit aproape fără emoții. Vezi biletul lui SuperGigi aici!

Elena Chiriac e deja star și pe SuperSocial

Elena a demonstrat că n-a ajuns întâmplător în finala Show-ului de la Pro TV, ci pentru că este cu adevărat o Supraviețuitoare în stare să se adapteze ușor oriunde. Astfel, de la jungla din Republica Dominicană, fosta sportivă a trecut în galaxia SuperSocial cu lejeritatea cu care treci de la felul principal la desert. În nici o lună, Elena a adunat aproape 4.000 de urmăritori pe SuperSocial și a oferit câteva bilete câștigătoare uimitoare. O cotă de 25 pe 3 meciuri de Liga 1 jucate Ambele Marchează și pe Vinicius Junior și Lewandowski marcatori în La Liga, dar și un bilet de cotă 21 copiat de 46 de jucători în care a prins 5 marcatori de top. Bilete verzi cu cote mai mici nici nu mai menționăm, sunt o grămadă pe profilul Elenei din SuperSocial și le puteți vedea accesând acest link. 

Narcis Drejan a încheiat etapa cu o cotă verde +66

Ilie Dumitrescu și SuperGigi au deschis weekend-ul cu câștiguri inspiraționale pe SuperSocial, Elena Chiriac s-a ocupat de zilele aglomerate (sâmbătă și duminică), iar pe aerisire, luni, Narcis Drejan a încheiat cu stil. Cotă 66 prinsă de jurnalistul de la Sport Total FM pe doi soliști din Bulgaria, PsF X la Craiova – Botoșani, victorii în deplasare pentru Bilbao și Atletico Madrid, plus victorie acasă în Serie A braziliană pentru Corinthians. Și biletele lui Drejan sunt la liber pe SuperSocial. Tot ce trebuie să faci este să instalezi de aici aplicația de mobil Superbet și să-i urmărești evoluțiile! Fii SuperSocial! Go Super!