Advertorial

(P) Se știe care sunt păcănelele care plătesc cele mai mari și mai multe premii! Joacă-te la ele în agențiile Superbet!

01.09.2020 | 14:04
(P) Se știe care sunt păcănelele care plătesc cele mai mari și mai multe premii! Joacă-te la ele în agențiile Superbet!

Distracția la aparatele din agenție e răsplătită de peste 3.000 de ori și cu premii naționale pe care le poți câștiga în orice agenție ai juca! Vorbim despre premii pentru care toate cele peste 4.000 de aparate strâng bani pe care îi plătesc zilnic norocoșilor pasionați de păcănele. Deja se știe că la Superbet e SuperNorocul și el e darnic cu toți cei care joacă știind că-l vor întâlni!

S-a ajuns la sume uriașe plătite la nivel național! Distribuite însă astfel încât să îi bucure pe jucătorii din toate regiunile țării.  Aparatele plătesc lunar în agențiile Superbet sume de șapte cifre. Da, vorbim de premii care sunt numărul unu pe piață atât ca valoare cât și în ceea ce privește frecvența. Găsește acum cea mai apropiată agenție Superbet, intră și superjoacă!

Peste 900 noi premii naționale lunare la aparatele din SuperAgenții!

Acum, oferta de premii crește cu Super Hours. Câte 30 pe zi, 10 în fiecare oră, în intervalul 17-20, pentru care te califici cu mize mici, accesibile oricărui jucător. Atât de mici încât un superpont verde este să încerci experiența jocului la aparate și dacă tu preferi pariurile sportive. Norocul te poate însoți și la păcănele. În drumul spre un mare premiu poți avea parte de câștiguri mai mici, dar mai dese.  Toate noile premii Super Hours păstrează se pot câștiga la orice aparat din agențiile Superbet din România și deja au răsplătit deja mii de jucători români! Aici vezi cât de des se pot câștiga și cât valorează aceste premii!

Și premiul pe care deja probabil îl cunoști, cel cu un X SuperProfitabil a crescut. E vorba despre un X care marchează un succes pentru portofelul tău în care va fi imposibil să depozitezi tot premiul pe care îl poți câștiga.  Află de aici toate detaliile apoi cu siguranță vei căuta să ajungi în agenția ta Superbet preferată să joci la aparatul tu norocos.

Orice stil de joc ai și orice preferi să joci, fie că vrei ceva cu fructe și șeptari, fie că vrei jocurile cu aventuri tematice, norocul face diferența. Dar pentru asta e important să ții cont de un secret pe care ne dorim să ți-l spunem și să fii mereu conștient de el.

Secretul accesibil oricărui jucător!

Ne dorim totuși să ții mereu cont de faptul că trebuie să vezi jocurile la aparate ca un mod de relaxare. Să joci responsabil. Fiindcă mâinile care se pot dovedi cele mai profitabile din cariera ta de jucător sunt unele în care nu trebuie să joci bani mulți. Un obiectiv esențial pentru noi este să promovăm jocul responsabil. Tu să fii mereu în control și jocul să rămână o pasiune care să îți schimbe starea în bine.

Suntem în plină perioadă în care în sport, se joacă pentru glorie și bani în tenis (la US Open), în campionatul de baschet cel mai puternic din lume, cel din America (și Canada, că anul trecut o echipă canadiană a câștigat în premieră titlul), și în hocheiul nord-american. Fiecare tur depășit și fiecare fază superioară în care echipele se califică înseamnă și un premiu extra în bani.

Poți simți și tu bucuria triumfului la fiecare prag nou pe care îl depășești în materie de premii câștigate la aparate. Precis, ai în drumurile tale norocoase și agenții Superbet. Intră și chiar dacă preferi pariurile sportive, încearcă și experiența jocului la aparate. Și păcănelele te pot pune în valoare ca jucător! În plus, unul dintre cele peste 3300 de premii naționale poate deveni al tău. Și chiar mai multe dintre aceste premii, dacă te vei bucura de o serie de zile norocase!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPE

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri