Advertorial

(P) Selecționatele care au uimit EuroSezonul acesta! Vezi marile surprize din optimi!

24.06.2021 | 16:30
P Selectionatele care au uimit EuroSezonul acesta Vezi marile surprize din optimi

După cele trei runde de foc din faza grupelor, ne putem declara mai mult decât mulțumiți de prestația echipelor naționale, dar și de SuperRezultatele din meciurile pariate. A fost o fază eliminatorie de milioane, am avut parte de autogoluri, faze fixe formidabile, răsturnări de situație, dar și de eurogoluri spectaculoase. Era de așteptat ca favoritele să se califice, însă marile surprize au venit din partea micilor naționale, iar ca rezultat al prestațiilor deosebite, acestea s-au calificat mai departe în faza optimilor. Vezi care sunt echipele care au reușit să treacă miraculos de faza grupelor și ce noi provocări vor întâlni acestea în optimi. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și lasă-te cuprins de magia fotbalului european.

Prima grupă, prima surpriză

Grupa A ne-a dat pe spate sezonul acesta. Italia și-a asigurat primul loc cu 3 victorii în 3 meciuri, însă surpriza a venit de pe locul secund, poziție pe care Țara Galilor a ocupat-o în urma victoriei cu Turcia (0-2) și a egalului cu Elveția (1-1). Ramsey, Roberts și Moore și-au făcut treaba ca la carte, iar în meciul cu Danemarca vor fi nevoiți să marcheze din nou pentru a continua sezonul de foc pe care l-au început. Prestația slabă a Turciei ne-a surprins, însă punctele slabe ale selecționatei lui Senol Gunes au dus-o spre calificare pe Țara Galilor. Va fi show în meciul cu Danemarca! Aruncă o privire peste oferta de pariuri și pune un SuperBilet pe reușita marcatorilor tăi favoriți!

Norocul e ruda ucrainenilor!

Dacă s-ar acorda un premiu pentru cea mai norocoasă echipa a acestui turneu, Ucraina ar trebui să fie prima premiată, cu toate că norocul și l-au făcut cu mâna lor, iar calificarea se datorează jocului exceptional din cele 3 meciuri. Golurile marcate în partida strânsă cu Țările de Jos (3-2) și victoria cu Macedonia de Nord au clasat-o pe selecționata Ucrainei pe ultimul loc de calificare. Yarmolenko și Yaremchuck au fost eroii de pe Arena Națională, iar prestațiile slabe ale Finlandei și Slovaciei i-au trimis mai departe în optimi pe vecinii noștri de peste Tisa. Faza grupelor s-a terminat perfect pentru selecționata lui Andriy Shevchenko, însă totul depinde de ei în următorul meci jucat împotriva Suediei. La o primă vedere, Suedia pleacă din postura de favorită în acest meci, însă elementul surpriză face parte din atuurile ucrainenilor. Greu de dat un prognostic pentru acest meci, însă pentru un maestru al pariurilor va fi floare la ureche acest duel. Intră si tu în cursa EuroPariurilor și susține-ți favoritele din faza optimilor!

Cehii au dat lovitura!

Sezonul trecut al turneului european le-a purtat ghinion cehilor. Din nefericire pentru selecționata lui Jaroslav Silhavi, faza grupelor a reprezentat finalul în 2016. Tot răul spre bine! Turneul acesta au depășit așteptările tuturor și au reușit să se califice în grupă cu Anglia, Croația și Scoția. Victoria cu Scoția (0-2) și egalul cu Croația (1-1) au urcat-o printre primele poziții în clasamentele echipelor de pe locul 3, iar golgheterul naționalei, Patrick Shick, e gata de o nouă reușită în meciul cu Olanda. Ținând cont de ce am văzut în faza grupelor, Cehia are capacitatea de a-i ține piept bătrânei naționale a Olandei, însă au nevoie de câteva noi strategii pentru a trece de defensiva portocaliilor. Încă un meci extraordinar ne așteaptă în optimi, descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe favoritele tale din faza optimilor!