Advertorial

(P) Sepsi, echipa lui 2+! Cum arată SuperCotele pentru meciul istoric din Conference League

Sepsi, una dintre cele mai în formă echipe din SuperLiga României, este la un pas de un moment istoric: calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League.
28.07.2022 | 12:22
P Sepsi echipa lui 2 Cum arata SuperCotele pentru meciul istoric din Conference League

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi este la doar 90 de minute distanţă de o calificare în turul trei din Conference League, performanţă care vine după câştigarea cupei şi supercupei. Descoperă SuperCotele de la Olimpija Ljubljana – Sepsi şi alege inspirat!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Start spectaculos de sezon

Sepsi nu a lăsat piciorul de pe acceleraţie şi a început noul sezon în acelaşi ritm în care l-a terminat pe cel precedent. În ciuda faptului că pe banca tehnică a echipei din Sfântu Gheorghe este un antrenor italian, care vine dintr-un fotbal cunoscut pentru pragmatism şi jocul tacticizat, Sepsi a demonstrat în acest start de sezon că este o echipă care preferă spectacolul şi fotbalul ofensiv, indiferent de adversarul pe care îl are în faţă.

Cel puţin două goluri marcate în fiecare meci din acest sezon este superstatistica care a transformat-o pe Sepsi într-o echipă atractivă pentru superpariori. 2.60 este cota pentru ca Sepsi să marcheze peste 1.5 goluri în meciuri de joi seară, din Conference League, împotriva celor de la Olimpija Ljubljana.

Meciul Olimpija Ljubljana – Sepsi beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Moment istoric pentru Sepsi

Este al doilea an la rând în care Sepsi joacă într-o competiţie europeană. La fel ca sezonul trecut, covăsnenii au intrat în turul doi din Conference League, iar dacă anul trecut au părăsit rapid competiţia, de această dată, Sepsi şi-a propus să bifeze o nouă performanţă notabilă în scurta istorie a clubului.

Doar 90 de minute o mai despart pe Sepsi de calificarea istorică în turul trei din Conference League, iar avantajul de două goluri din meciul tur cu Olimpija Ljubljana îi conferă un plus de încredere în vederea meciului din această seară, programat la ora 20:00.

Vrei şi mai multe opţiuni de pariere? Intră în secţiunea de pariuri speciale şi descoperă SuperOferta pentru Olimpija Ljubljana – Sepsi!

Intră în SuperSocial, reţeaua de socializare a SuperPariorilor

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.