Advertorial

(P) Serbia – Anglia, meciul zilei de duminică la EURO 2024

16.06.2024 | 09:04
P Serbia  Anglia meciul zilei de duminica la EURO 2024
England v Iceland - International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Phil Foden of England is in action during the friendly game between England and Iceland in Wembley Stadium, England, on June 07, 2024. London United Kingdom PUBLICATIONxNOTxINxFRA Copyright: xAlexxNicodimx originalFilename:nicodim-englandi240604_npYHM.jpg

Finalistă la ediția precedentă a Campionatului European, naționala Angliei începe duminică, 16 iunie, parcursul la EURO 2024 contra unui adversar extrem de tare, Serbia. Pe lângă meciul vedetă din această zi programat la ora 22:00, duminică se mai dispută alte două partide, Polonia – Olanda (16:00) și Slovenia – Danemarca (19:00). Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare. În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 16 iunie, am ales cele trei meciuri programate la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de nouă piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Serbia – Anglia (22:00)

Rezultat final – Anglia (cota 1.47)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.02)
Marcator – Harry Kane oricând (cota 1.82)

Anglia a disputat ultimul act la ediția precedentă disputată pe teren propriu și vine la EURO 2024 cu gândul revanșei pentru titlul pierdut în fața Italiei.

Naționala Albionului a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri disputate, arătând o fragilitate defensivă de care atacanții Serbiei pot căuta să profite.

Ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri disputate de Serbia în preliminariile pentru Campionatul European. Un pariu de luat în calcul și la meciul cu Anglia de la EURO.

Harry Kane este principalul om de gol al Angliei, acesta marcând zece goluri în ultimele zece meciuri internaționale.

După dispariția Iugoslaviei echipa Angliei a înfruntat o singură dată Serbia, într-un amical disputat în 2003 la Leicester și câștigat de fosta campioană mondială, cu 2-1.

Slovenia – Danemarca (19:00)

Rezultat final – Danemarca (cota 1.78)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)

De șase ori s-au mai înfruntat cele două echipe și Danemarca este neînvinsă, obținând cinci victorii. Cele două echipe au făcut parte din aceeași grupă de calificare la EURO 2024, danezii adunând patru puncte din duelurile cu slovenii, după 1-1 în deplasare și 2-1 pe teren propriu.

Deși au încheiat la egalitate de puncte fiind despărțite doar de victoria Danemarcei în meciul direct amintit mai sus, Slovenia a fost echipa cu mai multe goluri marcate (20) și mai puține primite (9) în Grupa H din preliminarii.

Ambele echipe au marcat în ultimele trei confruntări directe.

Un duel între două echipe în formă. Danemarca a pierdut un singur meci din ultimele 12 în toate competițiile, în timp ce Slovenia a suferit o singură înfrângere în ultimele zece partide internaționale.

Polonia – Olanda (16:00)

Rezultat final – Olanda (cota 1.57)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.80)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)

Olanda a câștigat la zero șase din ultimele șapte meciuri disputate, 4-0 fiind scorul înregistrat în trei din ultimele patru meciuri.

Polonia s-a chinuit în preliminarii, pierzând trei din cele patru meciuri în deplasare. Polonezii au obținut calificarea la baraj, la loviturile de departajare cu Țara Galilor.

În șase din ultimele șapte confruntări directe victoria a revenit batavilor. Ultima oară cele două echipe s-au înfruntat în Liga Națiunilor, în 2022, cu Olanda obținând patru puncte, după 2-2 pe teren propriu și 2-0 în deplasare.

Cotă de peste 70

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Serbia – Anglia, Slovenia – Danemarca și Polonia – Olanda de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 70.06, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 700,65 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Profită de Bet Builder Boost la EURO 2024

Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

În perioada 10 iunie – 22 iunie poți combina într-un singur bilet pariuri antepost pe fiecare grupă în parte. Spre exemplu, poți alege câștigătoarea grupei, locul ocupat în clasamentul final al grupei și punctele totale obținute de o echipă. Toate acestea pe același bilet!

Cu Bet Builder Boost, o dată pe zi poți beneficia de o creștere cu 25% la câștigurile unui pariu BetBuilder cu minimum trei selecții, cota de 1.50 pentru fiecare piață aleasă și o cotă totală mai mare de 5.00.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.