Advertorial

(P) ”Sferturile” EURO 2024 propun două ”finale” în partea de sus a tabloului

04.07.2024 | 21:41
P Sferturile EURO 2024 propun doua finale in partea de sus a tabloului
Spain v Georgia: Round of 16 - UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Aymeric Laporte centre-back of Spain and Al-Nassr FC during the UEFA EURO 2024 round of 16 match between Spain and Georgia at Cologne Stadium on June 30, 2024 in Cologne, Germany. Cologne Germany PUBLICATIONxNOTxINxFRA Copyright: xJosexBretonx originalFilename:bretonhernandez-spainvge240630_npgDO.jpg

Faza sferturilor de finală la EURO 2024 debutează, vineri, 5 iulie, cu două meciuri care oricând pot fi meciurile pentru titlu la orice turneu major. Spania – Germania deschide ”sferturile” de la ora 19:00, iar ziua va fi completată de Portugalia – Franța de la 22:00, o reeditare a finalei Campionatului European din 2016. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de vineri, 5 iulie, am ales cele două meciuri programate în sferturile de finală la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Spania – Germania (19:00)

Se califică – Spania (cota 1.87)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

Dublă campioană europeană la ultimele patru ediții, Spania este singura echipă de la EURO 2024 care a ajuns în sferturile de finală cu victorii pe linie și un golaveraj impresionant (9-1). Dacă punem la socoteală că golul primit în ”optimi” cu Georgia a fost de fapt un autogol, Spania nu a primit încă gol de la adversarii întâlniți până acum.

Germania a început turneul cu două victorii, după care au urmat două meciuri care au scos în evidență slăbiciunile nemților. Un egal smuls pe final de meci cu Elveția în ultima etapă a grupelor și o victorie obținută cu Danemarca în repriza secundă au adus Germania în sferturile de finală.

Cele două echipe s-au înfruntat de 26 de ori până acum (8 victorii Spania, 9 egaluri și 9 victorii Germania). Ultima oară Spania și Germania au remizat scor 1-1 la Cupa Mondială din 2022. Anterior, Spania învinsese Germania cu un categoric 6-0 în Liga Națiunilor, într-un meci disputat la Sevilla în noiembrie 2020. Germania a învins ultima oară Spania într-un amical disputat la Vigo în urmă cu fix un deceniu.

Portugalia – Franța (22:00)

Se califică – Franța (cota 1.65)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.42)
Parade portar – Diogo Costa 4+ (cota 2.00)

De la finala Campionatului European din 2016, când Portugalia a învins Franța cu 1-0 pe Stade de France cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori, ultima oară remizând 2-2 în grupa de la EURO 2020.

În patru din ultimele cinci meciuri au fost marcate sub 2.5 goluri, excepție fiind chiar ultima partidă amintită mai sus.

De 28 de ori s-au întâlnit în istorie Portugalia și Franța, bilanțul fiind favorabil ”cocoșilor galici” care s-au impus de 19 ori. În șase ocazii victoria a revenit lusitanilor, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate.

Franța a ajuns în ”sferturi” la EURO 2024 cu doar trei goluri marcate, dintre care două au fost autogoluri și o reușită a venit din penalty.

Portugalia a trecut prin mari emoții în ”optimi”, eliminând Slovenia la loviturile de departajare grație inspirației portarului Diogo Costa, cel care a devenit eroul lusitanilor cu trei parade din tot atâtea execuții.

Aflat la al șaselea turneu final din carieră, Cristiano Ronaldo încă așteaptă primul gol din acțiune, CR7 ratând un penalty în prelungirile meciului cu Slovenia.

Cota totală 33.18

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Spania – Germania și Portugalia – Franța de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 33.18, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.659,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.