Advertorial

(P) Simplu, rapid și eficient: cum să vinzi sau să cumperi o mașină cu Plus Auto Marketplace

Ai o mașină pe care vrei să o vinzi fără bătăi de cap? Sau ești în căutarea mașinii perfecte pentru tine? Plus Auto Marketplace este soluția ideală.
28.05.2024 | 10:03
P Simplu rapid si eficient cum sa vinzi sau sa cumperi o masina cu Plus Auto Marketplace
Cum să vinzi sau să cumperi o mașină cu Plus Auto Marketplace

Lansată recent de către Plus Auto, unul dintre cei mai importanți distribuitori de mașini premium și de lux din România, Plus Auto Marketplace este o platformă de anunțuri menită să îți ofere o experiență sigură și transparentă dacă vrei să vinzi sau să cumperi o mașină, fie că reprezinți un dealer auto sau ești persoană privată.

Ce avantaje ai dacă folosești Plus Auto Marketplace

Siguranță și transparență

Plus Auto Marketplace este soluția de încredere pentru ca fiecare tranzacție să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

 Fiecare mașină listată pe platformă trebuie să aibă un istoric verificabil. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a verifica riguros toate anunțurile înainte de a fi publicate, tocmai pentru a previni apariția anunțurilor frauduloase și pentru a ne asigura că ai acces la informații reale și corecte. Așa poți fi sigur că mașinile puse la vânzare reflectă realitatea.

Pentru a publica un anunț pe platforma noastră, mașina ta trebuie să aibă maximum 10 ani vechime, să nu depășească 180.000 de kilometri parcurși și să fie în stare bună, fără avarii. Aceste reguli garantează anunțuri de calitate și transparență pentru toți utilizatorii, fie că vând sau cumpără.

Simplitatea utilizării platformei

 Unul dintre principalele avantaje ale Plus Auto Marketplace este ușurința cu care poate fi utilizată de oricine. Înregistrarea pe platformă este rapidă și fără complicații. Completezi câteva câmpuri cu informații esențiale și contul tău de vânzător e gata. În doar câteva minute, poți începe să folosești platforma.

Apoi, publicarea anunțurilor pe Plus Auto Marketplace se realizează extrem de simplu și intuitiv. Platforma te ghidează pas cu pas, asigurându-se că anunțul tău are toate detaliile necesare pentru a atrage cumpărători. De la încărcarea pozelor până la descrierea caracteristicilor mașinii (marcă, model, an fabricație, număr de kilometri, prețul dorit etc.), fiecare etapă e ușor de urmat. Costul pentru fiecare anunț este de doar 10 euro (TVA inclus), valabil timp de 30 de zile.

 Căutare și filtrarea eficientă pentru cumpărători

Plus Auto Marketplace nu se remarcă doar prin simplitate, ci și prin alte beneficii care fac din această platformă o alegere excelentă pentru oricine dorește să cumpere sau să vândă o mașină.

Dacă ești în căutarea unei mașini, te vei bucura de o funcție de căutare avansată care îți permite să găsești rapid ce-ți dorești. Poți folosi diverse filtre, cum ar fi marca, modelul, prețul, anul fabricației și altele, pentru a economisi timp și a găsi mașina perfectă cât mai repede.

După ce găsești ceva care îți place, poți contacta vânzătorul direct din platformă prin crearea unui cont sau prin apelarea numărului de telefon afișat.

marketplace
Plus Auto Marketplace este soluția ideală atunci când îți cauți o mașină

Diversitate

 La noi găsești anunțuri pentru o mare varietate de mașini, indiferent de preferințele și cerințele tale. Fie că vrei o mașină economică sau una de lux, aici poți găsi mașina perfectă.

În concluzie, Plus Auto Marketplace este platforma potrivită pentru oricine vrea să cumpere sau să vândă o mașină, într-un mod simplu, sigur și eficient. Cu o interfață intuitivă verificări riguroase și o varietate de mașini, Plus Auto Marketplace face experiența ta lipsită de stres și plăcută.

Descoperă avantajele Plus Auto Marketplace și bucură-te de o tranzacție auto fără griji. Creează-ți un cont aici!

 Vinzi sau cumperi, cu noi ieși mereu pe Plus!

 Mai multe detalii despre Plus Auto

 Plus Auto este unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule young-used premium din România, un business cu capital 100% românesc, antreprenorial, care oferă servicii de vânzare și intermediere auto, intermediere financiară, încheiere de asigurări și extragaranții, preluare de autovehicule în regim de consignație, trade-in și buy-back.

Compania a luat naștere în anul 2010, iar din 2016 a pătruns pe segmentul mașinilor premium și de lux. În prezent, a ajuns la un număr de nouă showroom-uri, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Alexandria, Sibiu, Iași și Oradea. În orice moment, compania un stoc generos de 450 de autovehicule verificate și lunar intermediază vânzarea a 150 de autovehicule.

Mai multe detalii despre Plus Auto Marketplace

 Plus Auto Marketplace este o platformă de anunțuri pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o mașină în condiții de deplină siguranță și transparență. Platforma este un spațiu de întâlnire virtual pentru toți cei interesați să vândă sau să cumpere un autovehicul, atât profesioniști (dealeri auto și societăți de leasing), cât și persoane private. Crearea unui cont și publicarea unui anunț se face simplu și rapid, cu doar câteva click-uri, costul pentru fiecare anunț publicat fiind de 10 euro (TVA inclus), valabil pentru 30 de zile.