Advertorial

(P) Sloturi dulci pentru zilele de vară

O pauză dulce într-o zi caldă de vară nu poate decât să îți aducă un strop de energie. Dar ce ai zice de o altă idee de “pauză dulce”? Iată care sunt SuperDistracțiile verii pe Superbet
27.07.2022 | 16:48
P Sloturi dulci pentru zilele de vara

La Superbet, te așteptăm cu sloturi în care personajele principale sunt bomboanele și fructele, soluții ideale pentru a te energiza cu SuperDistracție. Află care sunt jocurile pe care ți le recomandăm, din rândurile de mai jos.

Descarcă acum aplicația Superbet de jocuri! Norocul poate lovi de oriunde ești.

Jammin Jars 2

Pe locuri, fii gata și spune start pauzei de dulce, cu Jammin Jars 2! Continuarea lui Jammin Jars este aici și este ideală pentru momentele în care ți-ai dori, parcă, un alt fel de distracție. Îți aduce o extra porție de SuperDistracție cu aromă de fructe. Este un joc tip cascadă, unde simbolurile Wild sunt borcanele cu gem. 3 sau mai multe simboluri Wild declanșează rotirile gratuite.

În timpul jocului de bază, pe role apar, pe lângă fructe și Premiile Instant, și viniluri de aur care sunt colectate în borcanul Giga. La fiecare nivel atins prin colectarea vinilurilor de aur, RTP-ul jocului crește. Atunci când borcanul Giga ajunge la valoarea maximă, speciala Giga Jar este declanșată. În timpul jocului de bază, este declanșată la întâmplare și speciala Explozia Fructelor, când simboluri Fructe Gigant sau Premiu Instant cad pe tabela de joc.

Fruitopolis

Este un slot cu fructe și câștiguri în cascadă. În timpul jocului de bază, orice rotire poate duce la umplerea Juice Meter-ului – odată ce ai colectat 20 de simboluri (sau mai multe), se vor activa toți modificatorii din Juice Meter. Modificatorii disponibili sunt: Wild Scatter (adaugă 15 Picnic Wilds pe ecran), Zap (transformă un număr aleatoriu de simboluri), Merge (creează o punte de legătură între două grupuri de simboluri de același fel), Bomba (modificatorul ce face ca toate simboluri ce plătesc puțin să explodeze).

Dacă pe role apar 3 sau 4 simboluri Scatter Stea, se vor declanșa 10 sau 15 rotiri gratuite cu multiplicator de câștig atașat. Iar partea bună este că rotirile gratuite pot fi redeclanșate: 3 simboluri Scatter Stea în plus alocă 5 rotiri gratuite extra, iar 4 Scatter Stea – 10 free spin-uri extra.

Încearcă acum cele mai noi jocuri de pe platforma Superbet!

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza este un joc clasic unde dulciurile ocupă un loc special. Este un adevărat rai al SuperDistracției pentru toți cei care ar dori să se răsfețe cu dulciuri fără să se îngrașe. De Sweet Bonanza trebuie să te bucuri responsabil – ca de bomboane și tot ce conține zahăr, de altfel. Are un câștig maxim de 21.100x miza și o funcție bonus SuperDulce! 4, 5 sau 6 simboluri Acadea declanșează rotirile gratuite.

Când aterizează pe role, simbolurile Acadea te pot premia cu 2, 4 sau 80x miza + 10 rotiri gratuite. De fiecare dată când pe role apar cel puțin 3 simboluri Scatter (în timpul acestei speciale), ești răsplătit cu 5 extra rotiri gratuite. Delicios!

Slingo Sweet Bonanza

Acesta este un joc care îmbină sloturile, jocul de bingo și dulciuri de tot felul, astfel încât tu să te simți cel mai bine! Setează-ți miza (valoarea minimă este de 1,20 lei, iar cea maximă – 600 lei), pornește jocul și fii pregătit să bifezi cât mai multe slingo-uri (linii completate). Atunci când bifezi 3 sau mai multe simboluri Bonus în bara orizontală, este declanșat jocul bonus. 3 simboluri îți dau dreptul la două alegeri, iar premiul crește odată cu numărul de simboluri Bonus care ți-au picat.

În jocul bonus, trebuie să alegi dintre Bombele dulci de pe ecran, iar atunci când găsești acadele… SuperDistracția crește! Te invităm să vezi cu ochii tăi.

Aici ai jocurile exclusive Superbet! Care e preferatul tău?

Sweet Alchemy

În Sweet Alchemy, poți alege o miză cuprinsă între 50 de bani și 500 de lei. Iar apoi, vei vedea cu ochii tăi ce înseamnă alchimia. Câștigurile sunt generate în cascadă, iar numeroasele feluri de dulciuri îți vor potoli pofta de ceva bun. Are un câștig maxim potențial de 3000x miza și SuperDistracție în orice colțișor.

Câștigurile în cascadă umplu Sugar Rush Meter, iar atunci când 38 de unități sunt adăugate, vei fi martor la magie: asta pentru că se declanșează runda de rotiri gratuite, când poți alege dintre Vrăjile cu Dulciuri.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperSloturi