Advertorial

(P) Șmecherie pe Nostalgie: Vlad Cazino sponsorizează Festivalul Nostalgia

În ultimul week-end din lumea iunie 2022, mai exact în zilele de 24, 25 și 26, Festivalul Nostalgia promite o ediție specială, cu o mare densitate de evenimente.
17.06.2022 | 13:46
P Smecherie pe Nostalgie Vlad Cazino sponsorizeaza Festivalul Nostalgia

În Parcul Izvor din București va exista o poartă de trecere spre farmecul anilor ’90 – 2000, iar Vlad Cazino ia parte la acest festival ce promite divertisment din plin.

Distracția de cea mai bună calitate face astfel din nou echipă cu Vlad Cazino, cel mai dinamic brand de cazino online din România, un proiect cu identitate românească, dezvoltat de unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc din lume.

Primul cazino online cu specific românesc se alătură sponsorilor Nostalgia Festival 2022 și va avea o zonă dedicată în cadrul Orășelului Nostalgia.

Mereu aproape de evenimente de top și de cele mai cool forme de distracție chiar și în mediul offline, Vlad Cazino va contribui din plin la succesul festivalului, organizând o mulțime de activități și concursuri inspirate din anii ’90, în cele două corturi care vor fi amplasate în Parcul Izvor.

Mai mult decât atât, cei de la Vlad Cazino au anunțat deja că organizează diferite concursuri pe rețelele de socializare cu premii constând în abonamente duble de 3 zile la festival.

3 zile de super distracție la Festivalul Nostalgia 2022

„În 2022, vom produce un singur eveniment, dar acest eveniment nu se va putea compara cu nimic din ce a fost. Vă puteți aștepta la ceva foarte mare”, au anunțat pe Instagram organizatorii acestui festival cu tematică retro.

“Vom ocupa bulevardul și parcul Izvor din București pentru singurul nostru eveniment din acest an, NOSTALGIA 2022. Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile. Va fi special”.

Organizat în Parcul Izvor din București (lângă Palatul Parlamentului) în perioada 24-26 iunie, Festivalul Nostalgia are deja experiența succesului. Ediția din 2021 a avut loc la Romaero și a atras o mulțime de fani dornici de distracție în stil special.

Concertele din cele 3 zile de festival încep la ora 16:00. Orășelul Nostalgia va fi împărțit în 5 cartiere, fiecare cu muzica și decorul său: Pe Maidan (cartierul principal), Disco Loca (cartierul latino), Hip-Hop, Space Disco (cartierul electro) și Cartierul Șucar. Vor exista nu mai puțin de 25 de food truck-uri și multe surprize pregătite de organizatori și sponsori.

Prețurile actuale ale biletelor la Nostalgia Festival 2022, disponibile online, sunt următoarele:

  • Ziua 1 Acces General, 24 iunie – 177 RON
  • Ziua 1 VIP, 24 iunie – 440 RON
  • Ziua 2 Acces General, 25 iunie – 249 RON
  • Ziua 2 VIP, 25 iunie – 520 RON
  • Ziua 3 Acces General, 26 iunie – 128 RON
  • Ziua 3 VIP, 26 iunie – 390 RON
  • Abonament 3 zile Acces General – de la 320 RON
  • Abonament 3 zile Acces VIP – 940 RON

 Vlad Cazino, promotor al divertismentului complet

Cu 4 ani de activitate, Vlad Cazino este un proiect original lansat de Kindred Group exclusiv pentru pasionații de cazino online și bingo online din România.

Vlad Cazino a urcat rapid în topul cazinourilor, oferind experiențe de top, o mare varietate de jocuri și opțiuni de divertisment. De-a lungul timpului, s-a remarcat inclusiv prin campanii promoționale cu premii inedite, precum lingouri de aur,  autoturisme sau motociclete performante, gadgeturi și multe altele.

Cazinoul online vladcazino.ro are peste 800 de sloturi de la cei mai buni provideri de conținut pentru cazino (EGT, Pragmatic Play, Novomatic, NetEnt și mulți alții), zeci de mese de ruletă, blackjack și baccarat live, turnee Jackpot Poker, pariuri virtuale și camere de bingo online.

Cu un brand bazat pe umor, dar și pe spiritul legendar al Transilvaniei, Vlad Cazino a atras în echipa sa nume importante din industria de stand-up comedy, precum Micutzu sau Cătălin Bordea. Acesta din urmă apare inclusiv în reclamele celei mai noi campanii Vlad Cazino, la care marile premii sunt 3 autoturisme Ford Mustang, în valoare de peste 50.000 de euro fiecare.

Urmărește Vlad Cazino pe rețelele de socializare, participă la concursuri și câștigă abonamente duble pentru toate cele 3 zile ale festivalului! Ne vedem în Parcul Izvor începând cu 24 iunie!