Advertorial

(P) Spectacolul e mereu prezent în ultima etapă a grupelor. Vezi meciurile de 5+ din istoria Europeanului

A treia (și ultima) etapă a fazei grupelor la European e punctul în care nimeni nu-și mai permite pași greșiți, iar calificarea în fazele eliminatorii ale competiției se joacă, de obicei, pe muchie de cuțit.
23.06.2021 | 12:30
P Spectacolul e mereu prezent in ultima etapa a grupelor Vezi meciurile de 5 din istoria Europeanului

Nu de puține ori “ultimul dans” din grupe și-a decis dramatic echipele triumfătoare, iar ediția din acest an promite același dramatism în grupele E și F, cele care vor completa țintarul optimilor de finală.

Fă-ți cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și trăiește suspansul ultimei zile din faza grupelor!

Portugalia și Germania, prietene cu golul

Ziua de SuperEURO începe de la ora 19:00, cu încercarea Spaniei de a învinge Slovacia și a evita o eliminare rușinoasă încă din faza grupelor și un Suedia – Polonia în care victoria e singurul obiectiv al naționalei conduse de SuperGolgheterul Robert Lewandowski. Dacă lucrurile au fost liniștite în Grupa E din punct de vedere al golurilor marcate, Grupa F, cu Franța, Germania, Portugalia și Ungaria a asigurat porția de spectacol.

Ceea ce a început cu un 3-0 al Portugaliei în fața Ungariei a continuat, în etapa a doua, cu singurul meci de la European în care s-au marcat șase goluri: Germania – Portugalia 4-2! Acum, lusitanii lui Ronaldo vor sta față în față cu Franța lui Mbappe, iar Panzerele au de îndeplinit misiunea de a învinge Ungaria la Budapesta și a scăpa de emoții. Vezi oferta Superbet pentru cele patru meciuri de miercuri și fă-ți SuperBiletele!

Ungaria și Portugalia au “precedentul 2016”

Pentru unguri și portughezi, ediția din 2021 e aproape trasă la indigo cu cea din 2016, când de asemenea au nimerit în aceeași grupă. După două egaluri în primele două etape, Portugalia era nevoită să scoată un rezultat pozitiv contra Ungariei (care avea patru puncte), iar meciul direct a arătat că ultima etapă a fazei grupelor e deopotrivă imprevizibilă și spectaculoasă. Maghiarii au condus cu 3-1 și doar o dublă semnată de Cristiano Ronaldo a salvat onoarea Portugaliei, care s-a calificat în optimile de finală de pe locul al treilea, cu trei rezultate de egalitate. Ce a urmat știm cu toții, imaginea cu Cristiano Ronaldo și colegii săi ridicând marele trofeu deasupra capului după finala cu Franța fiind una superbă. Pe cât de frumoasă, pe atât de improbabilă fără acel 3-3 din grupe cu Ungaria!

2000: 17 goluri în trei meciuri!

Ediția-etalon pentru imaginea pozitivă creată în jurul meciurilor din ultima etapă a fazei grupelor a fost cea din 2000, când România, Olanda și Spania au câștigat meciuri dramatice, cu cel puțin cinci goluri. Startul l-a dat Ionel Ganea, cu al său penalty transformat în finalul meciului cu Anglia pentru un 3-2 istoric și calificare în optimi, apoi Spania și Iugoslavia (aflată la ultimul turneu final sub această denumire) au continuat cu un 4-3 care a stabilit recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un meci din etapa a treia a fazei grupelor de la European. Nici finalul nu a fost rău, cu un Olanda – Franța 3-2 în fața a 50.000 de oameni pe Amsterdam Arena!

Pariurile pe European îți pot aduce o SuperMașină!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. Primele mașini au plecat deja către câștigători, dar altele își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!