Advertorial

(P) “Spionii” de la European. Fotbaliștii care înfruntă naționalele țărilor în care joacă

Mai mulți jucători evoluează la Euro 2020 împotriva țărilor din care fac parte echipa de club.
18.06.2021 | 15:46
P Spionii de la European Fotbalistii care infrunta nationalele tarilor in care joaca

Campionatul European e locul în care, la fiecare patru ani (cinci pe timp de pandemie), cei mai buni jucători ai continentului își dau întâlnire pentru o lună de vis, plină de suspans, speranțe și spectacol. În atât de așteptatul 2021, pentru unii dintre participanți scena europeană “întinsă” în 11 orașe reprezintă revederea cu țările în care evoluează la echipele de club. Îi analizăm pe cei mai mulți dintre ei înainte de Suedia – Slovacia, Croația – Cehia și Anglia – Scoția! Fă-ți acum cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit și profită din plin de o nouă zi la superlativ la SuperEuro!

Vedeta Slovaciei a petrecut patru luni în Suedia!

Suedia – Slovacia poate aduce mari probleme Spaniei în Grupa E, după o primă etapă în care slovacii au adunat trei puncte în fața Poloniei, iar Furia Roja a remizat cu formația nordică (0-0). În cazul unei victorii, Slovacia, plecată cu șansa a patra la startul grupei, merge în optimile de finală. Iar un detaliu interesant e legat de Marek Hamsik, liderul naționalei în ultimii mulți ani. După o perioadă în care a bătut recordurile lui Diego Maradona și a intrat în istoria lui Napoli, talentatul mijlocaș ofensiv a mers în China, iar în martie 2021 a oferit o surpriză, semnând cu suedezii de la Goteborg, fostă dublă câștigătoare a Cupei UEFA în secolul trecut. Hamsik a luat pulsul fotbalului suedez și, chiar înainte de European, a semnat cu turcii de la Trabzonspor. Îi va folosi experiența de la Goteborg în meciul direct? Aflăm de la ora 16:00!

Cel mai bun dintre scoțieni joacă în Anglia

Anglia – Scoția, primul meci oficial interțări din istoria fotbalului, nu putea găsi o gazdă mai potrivită pentru Wembley, iar orgoliile aproape imposibil de măsurat și rivalitatea anglo-scoțiană vor ieși din nou la suprafață. Ambele națiuni sunt recunoscute pentru dârzenia cu care caută să-și ironizeze adversarul, iar fotbalistic vorbind, diferențele dintre competițiile interne “cântă” în favoarea trupei lui Southgate. Mai mult, Andy Robertson, căpitanul și de departe cel mai cunoscut fotbalist scoțian, cotat la 70 de milioane de euro, a avut nevoie de un transfer la Liverpool pentru a face pasul spre elita fotbalului mondial. Un alt motiv de superioritate al englezilor în fața marilor rivali?

Cehia și Ungaria se bazează pe “englezi” și “germani”

În timp ce Aaron Ramsey, vedeta galezilor alături de Gareth Bale, își va înfrunta coechipierii de la Juventus, iar finlandezul Uronen (Genk) va sta în fața Belgiei, două naționale considerate mici vor juca împotriva țărilor din care le vin cei mai mulți dintre jucători. E cazul Cehiei, unde vedeta Tomas Soucek (West Ham), Vladimir Coufal (West Ham), Tomas Kalas (Bristol City) și Matej Vydra (Burnley) vin cu toții din Anglia! În cazul Ungariei, evoluția constantă din ultimii ani a dus nu mai puțin de patru titulari în puternicul campionat al Germaniei, țară pe care o va înfrunta chiar la Budapesta: portarul Peter Gulacsi și Willi Orban, cel mai bine cotat conform transfermarkt, vin de la Leipzig, iar atacanții Adam Szalai și Roland Sallai joacă pentru Mainz, respectiv Freiburg.

Portughezii au “spioni” în campionatele rivalelor

Plecată la drum cu o victorie convingătoare, 3-0 cu Ungaria, Portugalia se pregătește pentru dubla de foc cu Franța și Germania, iar nu mai puțin de șase componenți ai lotului lui Fernando Santos vin din Ligue 1, respectiv Bundesliga. Raphael Guerreiro, marcator contra maghiarilor, îmbracă tricoul celor de la Borussia Dortmund, iar Andre Silva a marcat 25 de goluri pentru Eintracht Frankfurt în ultimul sezon din fotbalul german. “Francezii” din echipa Portugaliei sunt patru la număr și vin doar de la echipele de top: Jose Fonte și Renato Sanches de la campioana Lille, Anthony Lopes apără poarta lui Lyon, iar Danilo Pereira asigură mijlocul celor de la Paris Saint-Germain.

Pariurile din timpul SuperEURO dau o SuperMașină pe zi!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. Primele șase mașini au plecat deja către câștigători, încă 16 își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!