Advertorial

(P) Super11 din Ligue 1

Da, Superbet a ajuns mai mult decât o casă de pariuri. E un brand iubit, căutat și respectat, fiindcă a reușit să cucerească piața printr-o decizie strategică esențială:
23.01.2022 | 11:44
P Super11 din Ligue 1

Dorința ca tu, pasionatul de sport, să te poți bucura de experiențe de joc unice, care te pot ajuta să-ți transformi în câștig tot ce anticipezi despre sportul tău preferat!

Cea mai bună ofertă e mereu la dispoziția ta aici!

E momentul să începem un tur european în care să punctăm care e 11-le pe care mizează Superbet, în demersul de a te ajuta să fii un parior care e mereu în meci, care mereu primește pase de gol, pase din care poate face istorie: cu bilete verzi, pre-meci și live.

Franța e Super!

Începem din Franța, unde Ligue 1 e campionatul care a urcat în prim plan după venirea lui Messi la PSG. Campionatul din „Hexagon” a dat o singură campioană a Europei, dar ce campioană! Olympique Marseille, prima câștigătoare a Ligii Campionilor, de la rebranduirea Cupei Campionilor Europeni în Champions League.

În plan internațional, fotbalul francez a mai câștigat o Cupă a Cupelor, în 1995 prin PSG și cam atât. Trofeele internaționale pe care le mai are în palmares, cele 12 cupe Intertoto sunt de plan secund. Acum, PSG e cotată de Superbet cu cota 11 la cucerirea trofeului în UCL, fiind a 5-a favorită (după Manchester City, Bayern Munchen, Liverpool și Chelsea, echipa antrenată de fostul tehnician al lui PSG, Thomas Tuchel).

Lyon e a 6-a favorită să câștige Europa League (cota 15.00 pentru OL), fiind devansată de Borussia Dortmund, Sevilla, Barcelona, Atalanta, West Ham.

Franța e în cursă și în Conference League (considerată de mulți fani drept „Noua Cupă Intertoto), deci atenție la ADN-ul echipelor franceze în competițiile de acest tip. Poate că Marseille e a 3-a favorită (cota 10.00), dar dacă este mai motivată decât Roma și Leicester? OM e una dintre cele mai imprevizibile echipe: și în sens pozitiv și în sens negativ.

4-3-3 sistem ofensiv, pentru spectacol și supersuflet

SuperTitanii din Ligue 1 menționați mai sus, PSG, OL și OM pot fi văzuți online la Superbet în fiecare meci din campionat. Cu Streamingul Live începe primul 11 Superbet pentru acest campionat.

Trăiește experiența pariatului live pe cele mai mari cote!

Formula 4-3-3 e completată cu Avancronicile de pe blogul Superbet (secțiunea Știri de pe site), pe care le poți accesa în aplicație, direct cu un click pe meciul din Franța pe care vrei să joci.

Apoi vine SuperSocial. Experiența din prima și cea mai mare rețea de socializare a pariorilor e una exclusivă dar și profitabilă. Ai acces non-stop la cel mai mare feed de bilete. Te inspiri din chaturile meciurilor din Franța și direct din grupul #Ligue1.

Cu SuperBonus plusăm la câștigurile pe biletele cu cel puțin 6 meciuri. Câștigul poate urca la +150% și te poate ajuta să ajungi la 500.000 lei încasați pe biletele verzi! Acest produs e activat și în agenții și pe platforma online (site și aplicație) Superbet. Asigură-te că ai minimum 6 evenimente pe bilet, fiecare la cotă de peste 1.25.

Toate astea se întâmplă și pentru că ai SuperCote pe meciurile din Ligue 1!

Iar dacă ești membru în clubul Superbet, beneficiezi de un pachet special care crește generozitatea Superbet față de pariorii care aleg să se bucure responsabil de pasiunea pentru pariurile sportive în agențiile Superbet și online.

Pariul Șansă ține cont și de meciurile din Ligue 1! Și da, poate transforma un bilet pierzător într-unul câștigător. Trebuie doar să ai minimum 11 evenimente pe bilet, fiecare la cotă de cel puțin 1.30. Da, Pariul Șansă e la fel de popular în rândul pariorilor precum superstarurile din campionatul francez!

Tripletă ofensivă de talia Messi-Mbappe-Neymar

SuperAvantaj e disponibil și pe Ligue 1. În toate meciurile. Dacă echipa pe care pariezi ajunge să aibă un avans de două goluri pe tabelă, pariul tău e câștigător la Superbet, indiferent dacă adversara revine și egalează, sau întoarce scorul și câștigă.

În ofensiva acestui prim 11 sunt produsele care cresc intensitatea la care se trăiește fiecare meci: SuperPariurile, care-ți combină piețele care te interesează într-un singur pariu (poți avea cornerele, marcatorii, cartonașele, soliștii și alte evenimente din meci, într-o singură opțiune, pe care o adaugi cu un simplu click pe bilet!).

Ai mereu la îndemână și pariurile Speciale și, în meciurile cele mai urmărite și ofertă SuperLive (cote mărite pe cele mai populare pariuri plasate în timpul desfășurării partidelor).

Supermeciul de duminică

Azi, campionatul francez programează un meci cu parfum: PSG – Reims! Un arc peste timp între campioana care a dominat fotbalul francez în ultimii 10 ani și chiar prima echipă care a făcut cinste Franței, jucând în anii ’50 finale ale cupei Campionilor Europeni, unde a pierdut de fiecare dată în fața legendarului Real al lui Di Stefano!

Superbucură-te în fiecare etapă de Ligue 1 de primul 11 Superbet:

Streaming Live – Avancronici SuperSocial SuperBonus SuperCote – SuperClub PariulȘansă SuperAvantaj –  SuperPariuri Speciale Super Live

#împreunăsuntemsuper #superligue1 #superfranța #supersocial