Advertorial

(P) Super2022 pe Cardul SuperPremiilor! Participi cu fiecare leu jucat pe biletele scanate în club.superbet.ro

Fiecare leu jucat pe biletele scanate în club.superbet.ro îți poate aduce Super Premii la extragerea care va avea loc la începutul lui 2022, pe data de 14 ianuarie
31.12.2021 | 08:55
(P) Super2022 pe Cardul SuperPremiilor! Participi cu fiecare leu jucat pe biletele scanate în club.superbet.ro

Fluier final în 2021 și start în 2022, anul SuperPremiilor! Un an cu Campionat Mondial (în premieră în lunile noiembrie-decembrie), cu Liga Națiunilor mutată în vară, cu un calendar competițional mai special.

Primele SuperPremii din noul an!

Vom trăi împreună pasiunea pentru sport și pariuri și ne vom bucura de superpremii pe care Superbet le oferă, pe lângă faptul că plătește cele mai mari și mai multe câștiguri pariorilor!

Primele premii impresionante din 2022 vor fi acordate pe 14 ianuarie la extragerea unde premiul vedetă este un Mitsubishi Eclipse de colecție, recondiționat de influencerul Mikey Hash. “SuperMitsu” va veni la pachet și cu un voucher de 20.000 euro pentru ca tu să-l tunezi după cum vrei.

Mașină de vis pe orice circuit urban și nu numai!

Mașina e echipată cu motor de raliuri, așadar, vei face spectacol pe orice șosea sau autostradă îl vei conduce.

Și da, îl vei putea câștiga cu doar 1 leu jucat! Pui un bilet la Superbet, îl scanezi pe club.superbet.ro și ai o intrare la extragerea din 14 ianuarie 2022!

Dacă ai deja cardul Superbet activ, atunci tot ce joci online și în agenție ți se înregistrează automat.

Toate SuperPremiile de la extragerea din 14 ianuarie 2022!

La extragerea din 14 ianuarie, SuperMitsu nu va fi singurul premiu. Până când vom afla la cine merge SuperMitsu, vom afla cine câștigă un scooter electric E-Twow LX05, o trotinetă electrică E-Twow S2 Booster, un mountain bike Trek Marlin 6, un Laptop gaming Lenovo Legion 5 Pro, o Tabletă Samsung Galaxy Tab A7, un Smart TV LG OLED Ultra HD 4K 139 cm, un smartphone iPhone 12 Pro 5G 128GB, un smartwatch Apple Watch Series 6 GPS + Cellular, o Consolă Sony PlayStation 5 + joc FIFA 22.

Ai cardul Superbet și ești membru în club.superbet.ro?

Dă-le prietenilor acest SuperPont: să intre în cea mai apropiată agenție Superbet și să-și ia cardul de fidelitate. Îl primesc gratuit și-l activează gratuit, pentru a putea intra în club.superbet.ro

De asemenea, tot ce vor juca în agenție le va aduce și bani înapoi direct în contul de jucător. 5% din sumele rulate la terminalul de pariuri și 1% din sumele rulate la casierie se întorc sub formă de bani bonus pe cardul Superbet. Cu acești bani bonus pot fi eliberate vouchere pentru pariuri gratuite în agenție.

Asigură-te că tu și Superprietenii veți fi la extragere cu cât mai multe șanse de câștig! E simplu: tot ce pariați la Superbet online (pe site și din aplicație) la pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale și în agenții (la terminal și casierie pe biletele scanate pe club.superbet.ro) vă aduce intrări suplimentare la extragere! Jucați responsabil la Superbet și puteți câștiga mereu suplimentar și SuperPremii, dincolo de câștigurile potențiale pe biletele verzi!

Toată Superoferta e aici

#împreunăsuntemsuper #superagenții #superonline #supercard #superpremii #supertombolă #supercashback

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri