Advertorial

(P) SuperBilet cu eSports și fotbal prins pe SuperSocial de Marius M.!

22.09.2020 | 10:51
(P) SuperBilet cu eSports și fotbal prins pe SuperSocial de Marius M.!

Săptămâna aceasta vorbim cu SuperJucătorul care s-a remarcat în rețeaua de socializare a pariorilor cu un bilet de 12 evenimente. Dincolo de superinspirația avută, ce e superspectaculos e amănuntul că pe lângă fotbal, Marius a pariat și pe CS Go. Intrați în aplicația Superbet, setați-vă profilul pe SuperSocial (click pe tabul Prieteni, apoi urmați pașii superușori) și îi puteți vedea superbiletul! 

L-am prins bucuros pe Marius care a discutat cu noi despre experiența lui pe SuperSocial, această nouă dimensiune a experienței de joc la Superbet, o experiență unică în România: locul în care puteți vedea ce pariază jucătorii experimentați și le puteți copia și voi biletele, locul în care puteți să vă lăudați cu biletele, în carevă faceți prieteni noi și în care vă afirmați ca pariori, crescându-vă numărul urmăritorilor, dacă distribuiți cât mai des bilete câștigătoare. Top în SuperSocial vedeți și ce pariază Mister Ilie Dumitrescu și Grande Gică Craioveanu! Puteți plasa și voi biletele lor și puteți să îi prindeți chiar în chaturile unor evenimente unde vă puteți spune părerea. Instalați-vă acum gratuit aplicația de pariuri sportive Superbet și intrați în SuperSocial!

1.Marius, cum ai aflat de SuperSocial?

Am aflat de SuperSocial de pe aplicația Superbet, unde am văzut după ultima actualizare lucruri noi cum ar fi chat-ul online și distribuirea biletelor.

  1. Ai copiat și tu bilete pariate pe SuperSocial?

Prefer să-mi fac singur biletele, dar m-am inspirat pentru anumite pronosticuri, din biletele văzute pe SuperSocial.

  1. Urmărești ce pariază ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu?

Da. Îl urmăresc pe Ilie Dumitrescu.

  1. Comentezi des în chat-urile evenimentelor pe SuperSocial?

Intru pe chat des, pentru a citi anumite păreri și comentarii. Mai rar comentez și eu.

5.Care sunt echipele tale favorite de la noi? Dar de afară? Și mai spune-ne te rugăm și dacă pariezi pe ele?

Îmi plac Arsenal, Atletico Madrid, PSG și Juventus. Cam acestea sunt echipele mele favorite. Pariez pe ele, chiar dacă uneori mă dezamăgesc.

  1. Ai făcut supersenzație cu acest bilet în care ai prins și evenimente din CS Go. Esports sunt tot mai pariate. Crezi că ai putea deveni influencer pe SuperSocial, unde să distribui bilete cu selecții din oferta esports?

Da, Esports-ul s-a viralizat foarte mult de la începutul pandemiei, multă lume a început să urmărească și să parieze. Cred că mi-ar plăcea să distribui bilete exclusiv cu Esports pe SuperSocial.

7.Ce ai făcut cu primul câștig mare la pariuri?

Sincer, nu mai țin minte ce am facut cu primul câștig mare de la pariuri, au trecut ceva ani de atunci, cred că mi-am cumpărat un laptop mai performant.

  1. În gașca ta de prieteni, cine e cel mai bun parior?

În gașca mea de prieteni, nu suntem foarte mulți care jucăm la pariuri, dar ne place să împărtășim idei legate de pronosticuri și rezultate.

  1. Câți prieteni ai apucat să-ți faci pe SuperSocial?

În jur de 10 prieteni maxim cred că am deocamdată. Nu m-a interesat neapărat să urmăresc alte pagini, mai degrabă, am vrut să postez biletele mele și să inspir și pe alții la niște cote frumoase.

  1. Care e cel mai mișto pariu pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai câștigat? Dar cel pe care tu l-ai avut de plătit?

Nouă ne place să ne distrăm din orice. Îmi aduc aminte că am pariat pe meciul Simonei de la Paris cu Stephens, și pe toată durata meciului am facut multe provocări cu prietenii mei din cauza răsturnărilor de scor din acea finală. De exemplu, de la sărit în piscină de la etajul 2, până la a merge în halat pe stradă. Am avut parte numai de idei nebunești.

Vă puteți împrieteni și voi cu Marius și puteți vedea ce pariază pe SuperSocial. Intrați în rețeaua de socializare a pariorilor și afirmați-vă și voi! Cu siguranță, aveți ambiție, valoare și inspirație! Și vreți să cunoașteți câți mai mulți pariori ca voi

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri