Advertorial

(P) SuperMeciuri în Liga Naţiunilor: Belgia – Olanda, Franţa – Danemarca şi Italia – Germania, partidele finalului de săptămână

Campionatul Mondial lipseşte în această vară, ediţia din Qatar fiind prima care se va desfăşura într-o perioadă diferită, însă SuperMeciurile dintre echipele naţionale nu!
03.06.2022 | 16:51
P SuperMeciuri in Liga Natiunilor Belgia  Olanda Franta  Danemarca si Italia  Germania partidele finalului de saptamana

Finalul de săptămână aduce cel puţin trei meciuri de top din Liga Naţiunilor, care te pot ajuta să ai un weekend „verde”.

Derby-ul Țărilor de Jos

Meciurile dintre Olanda şi Belgia au o bogată tradiţie în „sportul rege”. În total s-au disputat până acum 125 de partide, doar Austria – Ungaria şi Argentina – Uruguay fiind meciurile mai des disputate la nivel internaţional.

Belgia şi Olanda fac parte dintr-o grupă în care se mai află Polonia şi Ţara Galilor, în prima divizie din Liga Naţiunilor. Ultima întâlnire directă dintre cele două naţionale a fost în 2018, într-un meci amical, încheiat la egalitate, 1-1.

3.50 este cota pentru un nou egal între Belgia şi Olanda. Descoperă oferta Superbet şi alege inspirat!

Franţa – Danemarca, preview pentru Mondial

Franţa este principala favorită la câştigarea Ligii Naţiunilor, fiind şi câştigătoarea en-titre a acestui turneu. Selecţionata „cocoşului galic” va disputa cu această ocazie prima partidă oficială din 2022, după ce în luna martie le-a învins pe Coasta de Fildeş (2-1) şi Africa de Sud (5-0).

Ambele naţionale s-au calificat fără probleme la Mondial, iar soarta le va pune din nou faţă în faţă la sfârşitul anului, la turneul final din Qatar. Franţa şi Danemarca sunt în aceeaşi grupă, alături de Tunisia şi de câştigătoarea play-off-ului dintre Emiratele Arabe Unite/Australia şi Peru.

Patru ani au trecut de la ultimul meci direct, disputat în grupele Campionatului Mondial din Rusia. Franţa avea să câştige Mondialul, însă acea partidă s-a terminat la egalitate, 0-0.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Franţa – Danemarca şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Italia continuă să dezamăgească

Roberto Mancini era în al 9-lea cer vara trecută, când Italia cucerea titlul european cu el pe banca tehnică. Dacă 2021 a fost un an de glorie pentru fotbalul italian, 2022 este, până acum, un adevărat coşmar.

Italia a ratat calificarea la Mondial, din nou, fiind eliminată de Macedonia de Nord în semifinala barajului. Mai mult decât atât, Italia a pierdut şi SuperDuelul cu Argentina în Finalissima disputată pe Wembley la mijlocul acestei săptămânii.

„Squadra Azzurra” speră să spele ruşinea din acest an sâmbătă seară, pe Renato Dall’Ara din Bologna, când întâlneşte Germania. În acest an, selecţionata condusă de Hansi Flick a învins Israel şi a remizat, 1-1, cu Olanda.

Italia sau Germania, pe cine mizezi? Vezi oferta Superbet şi alege-ţi favorita!