Advertorial

(P) SuperPariuri cu Andrei Niculescu, emisiunea de analiză pentru SuperPariori. Dimineaţa, de la 9:00, pe canalul de YouTube Superbet

22.09.2021 | 12:19
P SuperPariuri cu Andrei Niculescu emisiunea de analiza pentru SuperPariori Dimineata de la 900 pe canalul de YouTube Superbet

Superbet îţi serveşte în fiecare dimineaţă, de la ora 9:00, micul dejun al campionilor. Bogat în analiză şi informaţii, este modul perfect pentru a-ţi începe ziua.

Abonează-te la canalul de YouTube Superbet şi urmăreşte SuperPariuri cu Andrei Niculescu, în fiecare zi, de la 9!

Meciul zilei, analizat de Andrei Niculescu

Andrei Niculescu, expert în fotbalul european şi comentator şi jurnalist cu ştate vechi în presa sportivă, este expertul Superbet care are misiunea de a-ţi prezenta în fiecare dimineaţă meciul zilei şi de a-ţi oferi o analiză succintă a acestuia, pentru a putea lua de fiecare dată decizii informat şi în mod responsabil.

Pariurile oferite de Andrei Niculescu

Reţea succesului este formată din trei pariuri oferite de Andrei Niculescu şi un SuperPariu pentru meciul zilei. Urmăreşti emisiunea în fiecare dimineaţă, de la ora 9:00, pe canalul de YouTube Superbet şi ai timp până seara să-ţi faci SuperBiletul, fie că îţi place să pariezi în agenţie sau online, în aplicaţie sau pe site-ul Superbet.ro.

Fă-ţi cont pe Superbet, ia-ţi Bonusul de Bun Venit şi trăieşte experienţa meciurilor din cele mai tari competiţii.

Toate pariurile lui Andrei sunt în SuperSocial

Toate pariurile propuse de Andrei Niculescu sunt puse pe contul lui de SuperSocial, singura reţea de socializare a pariorilor. Fă-ţi profilul în SuperSocial, vezi ce joacă ambasadorii Superbet, inspiră-te de la ei şi arată-le tuturor dacă ai un SuperPariu.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperPariuri #Superbet