(P) SuperPariuri pe Arena Națională! Atletico Madrid-Chelsea e SuperDerby-ul zilei!

silviu elisei   
în Advertorial Superbet
23/02/2021, 13:40
(P) SuperPariuri pe Arena Națională! Atletico Madrid-Chelsea e SuperDerby-ul zilei!

După aproximativ 3 ani de muncă și un buget de peste 200 de milioane, fotbalul românesc a căpătat încă o emblemă în colecția tezaurului fotbalistic, stadionul Arena Națională, loc care a găzduit sute de meciuri până în prezent și care ne-a oferit oportunitatea de a vedea live unele dintre cele mai mari echipe ale Europei. Pe lângă beneficiile aduse, Arena Națională e și un talisman norocos pentru SuperPariorii curajoși. Cele mai spectaculoase meciuri europene care s-au jucat pe Arena Națională au fost un izvor nesfârșit de pariuri câștigătoare. Urmează ca Atletico Madrid și Chelsea să revină la București, iar tu poți profita de sosirea “musafirilor” cu un SuperBilet. Vezi care au fost cele mai profitabile pariuri din trecut și speculează noi oportunități de câștig pentru meciul de azi! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și creează-ți propriul profil de SuperSocial!

Finala spaniolă de la București!

A fost o SuperBucurie pentru noi să avem parte de o finală Europa League chiar pe Arena Națională. Anul 2012 are o steluță în calendarul fotbalistic, e anul în care campioana EL s-a decis la București. Athletic Bilbao și Atletico Madrid au oferit un SuperSpectacol de pe urma căruia pariorii noștri au profitat la maxim. Unul dintre cele mai profitabile pariuri a fost cel pe goluri. Cine a pus 3+ pe bilet a speculat bine victoria la scor, mai ales că nimeni nu se aștepta la o victorie atât de clară din partea formației din Madrid. Deși au pierdut meciul, bascii au avut și ei un mare aport în bifarea biletelor câștigătoare. La capitolul faulturi comise și cartonașe primite, formația Țării Bascilor a fost regină. Cu 4 galbene încasate pe parcursul celor 90 de minute, Athletic Bilbao a bucurat mii de pariori care mizaseră pe numărul de cartonașe galbene din meci. A fost o seară de aur, plină de emoții pentru pariorii experimentați, emoții pe care dorim să le retrăim în SuperMeciul de azi. Ce părere ai? Se va repeta istoria? Vezi aici oferta de pariuri și mizează pe favorita ta!

The Blues au simțit furia roș-albaștrilor!

Meciul dintre FCSB și Chelsea va rămâne legendar pentru fotbalul autohton. În data de 3 iulie 2013, Arena Națională a găzduit una dintre cele mai frumoase reușite ale fotbalului românesc. FCSB o învingea pe Chelsea pe terenul propriu cu un SuperGol marcat de Raul Rusescu (1-0). Publicul a fost în delir timp de câteva minute, iar fluierul final a fost găzduit de scandările de bucurie ale fanilor. Fanii s-au bucurat de victoria roș-albaștrilor, iar pariorii de SuperPariurile câștigătoare. Cei care au pariat 1+ sau pe primul gol al gazdelor, au avut un simț excelent al pariului și au profitat de niște cote uriașe. Nimeni nu se aștepta la victoria FCSB-ului, iar cei care au optat pe rezultat final, au avut și ei parte de o surpriză neașteptată. 1 solist a fost varianta câștigătoare, iar plata pentru un astfel de rezultat a fost pe măsură. Pariorii s-au bucurat atunci și am vrea să se bucure și acum! Fii tu unul dintre câștigători și plasează un pariu pe SuperMeciul de azi!

The Blues au fost mai ageri în grupele Ligii Campionilor!

După victoria (1-0) FCSB-ului din Europa, cele două formații s-au reîntâlnit anul următor pe Arena Națională pentru a disputa un meci în grupele Ligii Campionilor. De această dată, The Blues au fost mult mai activi și și-au luat mult dorita revanșă. A fost 0-4 pentru formația londonezilor, însă, și cu această înfrângere a FCSB-ului, pariorii au câștigat la foc automat. Pariul pe 4+ goluri a fost cel mai avantajos, la fel și cei care au riscat puțin mai mult și au mizat pe un meci între 2-4 goluri. Riscurile au existat, însă câștigurile au fost pe măsură. Acum ai ocazia să profiți de talismanul norocos al românilor și să plasezi un SuperBilet pe meciul care se va juca pe Arena Națională. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe SuperSocial!

 #PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Închide ×