Advertorial

(P) SuperProno: dă pronosticurile corecte și câștigă cu finala Europa League!

O săptămână cu două finale europene înseamnă șanse duble de câștig la SuperProno!
Autor: Claudiu Ilie | 25.05.2021 | 14:15
(P) SuperProno: dă pronosticurile corecte și câștigă cu finala Europa League!

Prima dintre ele a început deja și se concentrează pe finala Ligii Europa, Villarreal – Manchester United, de miercuri seara. Intră și tu în cel mai jucat concurs de pronosticuri din România, dă cel puțin 2 răspunsuri corecte și ia-ți partea din cei 200.000 lei puși la bătaie în fiecare ediție!

Villarreal se află la prima finală europeană și, în toată istoria de 98 de ani, nu a ridicat niciodată un trofeu! În schimb, pe banca „submarinului galben” este antrenorul al cărui nume se leagă de Liga Europa. Unai Emery ajunge la a cincea finală a competiției pe care a și câștigat-o de 3 ori cu Sevilla. În plus, Villarreal nu a pierdut niciun meci din acest sezon al Ligii Europa, jucând 14 meciuri!

United, cu un palmares mult mai bogat în Europa, e din nou în finala competiției pe care a câștigat-o în 2017. „Diavolii” au pierdut doar două finale continentale în istorie, pe ambele cu Barcelona, ridicând trofeul în celelalte rânduri.

Întrebările ediției de SuperProno

  1. Cine va ridica trofeul?
  2. Care va fi numărul total de șuturi pe poartă în meci?
  3. Câte ofsaiduri vor fi în meci?
  4. Câte minute de prelungire vor fi arătate în a doua repriză?

SuperStats: mediile din acest sezon ne pot ajuta să răspundem la întrebările despre șuturi și ofsaiduri

În campionat, Villarreal are o medie de 4.29 șuturi pe poartă pe meci, a patra cea mai bună din La Liga, iar în Europa League de 5.15. United a evoluat în trei competiții majore în 2020-21. Premier League, unde are media de șuturi pe poartă la 5.62, și cele două cupe europene, unde a înregistrat o medie de 5.43 șuturi pe meci. Adunate, Villarreal și Man United au între 10 și 11 șuturi pe meci în Europa, iar opțiunea „10-11” e unul dintre răspunsurile posibile!

Cerem ajutorul prietenilor de la SuperStats și pentru ofsaiduri! În cupele europene, Villarreal a fost surprinsă în ofsaid de 1.23 ori pe meci, iar Man United de 1.43. Pentru competiția continentală ar rezulta o medie de 2.66 ofsaiduri între ele. Statisticile diferă foarte mult însă în campionate. Villarreal are 2.34 ofsaiduri pe meci în La Liga în timp ce United, cu 2.03, e în topul formațiilor din Premier League aflate cel mai des în poziții afară din joc!

Pe prietenii de la SuperStats îi puteți urmări și în aplicația Superbet, unde publică zilnic bilete în SuperSocial! În baza statisticilor din meciurile recente sau chiar a întregului sezon, contul SuperStats încearcă să ofere în fiecare zi cele mai bune cote pentru pariorii români. Tot în SuperSocial găsim și sportivi legendari ai României. Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea sunt deja acolo, alături de Cătălin Moroșanu, Mihai Leu, Benny Adegbuyi și cei mai buni jurnaliști sportivi din țară. Descarcă și tu aplicația și vino pe SuperSocial, de unde te poți inspira oricând din biletele altor jucători și poți analiza meciurile alături de ei pe paginile de Chat dedicate!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!