Advertorial

(P) „SuperRoboții” care după ce-au câștigat tot cu Bayern atacă și Liga Națiunilor!

04.09.2020 | 16:57
(P) „SuperRoboții” care după ce-au câștigat tot cu Bayern atacă și Liga Națiunilor!

Nebunie totală! Au avut un sezon de vis în care au câștigat Bundesliga, DFB Pokal (Cupa Germaniei), Liga Campionilor reușind recorduri impresionante. Au câștigat absolut toate meciurile jucate de la reluarea fotbalului adevărat, după cele două luni de carantină. Și părea că vor avea o binemeritată vacanță. Dar din varii motive, n-au vrut-o. Au tras să se prezinte și la naționale pentru primele două etape din Nations League. Deschide și tu cont la Superbet-ro și arată-ți forța, inspirația și pasiunea pentru sport și pariuri sportive!

Flicki-Flaka!

Cu toții joacă sub comanda lui Hansi Flick, fostul secund al lui Lowe din perioada 2006-2014, absolvent al celebrei Hennes Weisweiller Akademie, probabil în acest moment, cea mai valoroasă școală de antrenori (Klopp, Tuchel, Nagelsmann între absolvenți!). Flick e unul dintre promotorii gegenpressingului. Ba chiar mulți specialiști consideră că l-a dus la un alt nivel și că viziunea lui poate fi numită „Flicki-flaka”. Tactica momentului în fotbalul european solicită jucătorii la maxim. Poate și din acest motiv, Lewa, Neuer, Thomas Muller sunt dintre superstarurile care s-au ferit de aceste prime două etape din Liga Națiunilor. Voiau să respire. Nu și acești 5 fotbaliști care și-au asigurat selecționerii că pot conta pe ei.

Fotbalul nu e ciclism!

Fotbalul e o adevărată religie pentru fani, dar iată că e și o adevărată obsesie pentru unii jucători. Dacă am fi în ciclism (un sport supermediatizat în această perioadă în care Le Tour se dispută în premieră în istoria de 107 ediții în luna septembrie), am fi fost suspicioși. În fotbal însă… controversele referitoare la trișori sunt puține. În plus… regula celor 5 schimbări instituită după carantina cauzată de pandemia de Covid-19 a contribuit la dozarea efortului unor fotbaliști. A ajutat și ajută enorm fotbalul să-și apere idolii, astfel încât aceștia să strălucească în cât mai multe meciuri și să nu o facă ajutându-se și de substanțe interzise.

În teren tot meciul!

Alcantara și Sule au fost adversari aseară în Germania-Spania, primul supermeci din actuala ediție. Amândoi au fost integraliști în remiza 1-1 dintre Mannschaft și Furia Roja. Vă dați seama la ce nivel trebuie să fii fizic și psihic pentru a evolua într-un campionat de top și pentru a câștiga trofee majore.

Un SuperRobot contra Tricolorilor!

Azi va intra în focuri și Alaba (Austria), cel care va fi și adversarul Tricilorilor peste 3 zile, când mergem la Klagenfurt. Sperăm că ne vom lua revanșa după înfrângerea cu 1-2 încasată pe 1 aprilie 2009, în același oraș, pe același stadion, una dintre arenele care au găzduit Euro 2008 organizat în parteneriat de Elveția și Austria.

Cea mai tare grupă, cei mai ambiționați fotbaliști!

Mâine ar trebui să joace și ceilalți doi dintre cei 5 câștigători ai Ligii Campionilor 2020 cu Bayern, selecționați pentru primele două etape din Liga Națiunilor. Lucas Hernandez (Franța) și Ivan Perisic (Croația) sunt repartizați în „Grupa morții”, cea în care au fost trimise campioana mondială Franța, campioana europeană și deținătoarea Ligii Națiunilor, Portugalia, alături de vicecampioana mondială Croația și Suedia, o națională care a prins sferturile de finală la cel mai recent mondial. Coincidență sau nu… în această grupă e și Robotul Suprem, Cristiano Ronaldo. Da, ați ghicit: CR7 e și el în lotul Portugaliei și are aceeași foame de goluri, glorie și trofee! Exemplul său i-a obligat și pe Bernardo Silva, Bruno Fernandes sau Joao Felix să răspundă convocărilor primite. Când vine Căpitanul, nu poți cere concediu. Revenind la subiectul principal, poți pune deja primele SuperBilete pe duelul de mâine dintre Perisic și Ronaldo în Portugalia-Croația!

Comentează și pariază pe SuperSocial

Superbet a lansat rețeaua de socializare a SuperPariorilor. Un proiect unic în industria națională pe care liderul îl vede ca fiind o nouă dimensiune a experienței de joc și o emoție din viitor. Ești non-stop în contact direct cu alți pariori, le vezi biletele, te inspiri, distribi biletele tale, vezi și ce pariază însuși Ilie Dumitrescu (are momentan o serie de excepție cu 4 bilete câștigătoare în ultimele 5 zile) și te poți afirma ca parior. În același timp, poți să atragi atenția și în canalul de comentarii pe fiecare meci unde îți poți spune părerea și poți deveni o voce citiăt și luată în considerare în cea mai tânără și mai dinamică dintre toate comunitățile sociale. Descarcă aplicația Superbet și intră pe SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri