Advertorial

(P) SuperSăptămâna de Pariuri: de la amicale ale echipelor din România până la meciuri de top în Copa Libertadores

Chiar și într-o perioadă aparent liniștită, în mijlocul pauzei competiționale de vară, fanii fotbalului au ce urmări, iar pe Superbet au parte de cele mai variate opțiuni de pariere
27.06.2022 | 15:21
P SuperSaptamana de Pariuri de la amicale ale echipelor din Romania pana la meciuri de top in Copa Libertadores

Meciuri amicale ale echipelor românești, amicalul echipei naționale de fotbal feminin, Copa Libertadores și multe alte SuperPartide așteaptă la rând într-o nouă SuperSăptămână de pariuri.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Luni: amicalele deschid săptămâna

Începem în forță cu meciurile amicale ale lui Sepsi, U Craiova 1948, UTA Arad și U Cluj.

De la ora 18:00, are loc partida dintre ȚSKA Sofia și Sepsi Sf. Gheorghe, întâlnire ce poate fi urmărită în Live Streaming pe site-ul și în aplicația Superbet. Cu această ocazie, Sepsi, care a terminat sezonul trecut pe primul loc în play-out, joacă pentru victorie cu echipa de pe locul 2 din play-off-ul Parva Liga – ȚSKA Sofia. Formația din Sf. Gheorghe pornește cu a doua șansă la victorie: cota 2.70 față de cota 2.45 pentru echipa din Bulgaria.

De la aceeași oră, UTA Arad joacă meciul cu Vojvodina, formație care a terminat sezonul trecut pe locul 7 în play-off-ul din Serbia. U Craiova 1948 joacă împotriva Kapfenberger SV (Austria) de la 18:30 și are prima șansă la victorie (cota 1.80 la Superbet). Tot astăzi de la 18:30, U Cluj, proaspăt promovată în prima ligă de fotbal din România, dispută partida contra Napredak.

De la 21:45, partida dintre St. Patrick’s și Shamrocks (prima ligă din Irlanda) poate fi urmărită în Live Streaming la Superbet și beneficiază și de SuperCota.

Verifică aici SuperOferta Superbet pentru acest meci!

Marți și miercuri: zile pline pentru fanii fotbalului

Marți de la 20:00, echipa națională de fotbal feminin a României joacă un amical cu Iordania. România vine după SuperVictoria din meciul cu Rep. Moldova, contând pentru calificarea la Cupa Mondială din 2023, scor 4-0. În prezent, România este pe locul 3 în grupa G a preliminariilor pentru turneul final de anul viitor, la 3 puncte de Elveția (19 puncte, locul 2) și 5 puncte de Italia (21 puncte, locul 1).

Miercuri, SuperEchipe din fotbalul românesc au programate amicale. Rapid, FCSB și Univ. Craiova urmează să dispute meciuri în actualele stagii de pregătire pentru un nou sezon: St. Polten – Rapid, FCSB – Sf. Gheorghe (Moldova) și Univ. Craiova – Qarabag țin capul de afiș al amicalelor mijlocului de săptămână.

Tot miercuri se dispută și meciul aflat la actuala rundă SuperProno: Corinthians – Boca Juniors este starul rundei cu numărul 136. Partida din turul optimilor Cupei Libertadores poate reprezenta șansa ta de a pune mâna pe o parte din cei 200.000 de lei.

Plasează-ți gratuit pronosticurile la SuperProno!

Joi: toți ochii pe Copa Libertadores

Ne apropiem de weekend, așa că atmosfera se încinge. La pătrat, pentru că ne mutăm în America de Sud, unde Copa Libertadores este în plină desfășurare.

Cerro Porteno (Paraguay) – Palmeiras (Brazilia) începe de la 01:15. Echipa din Sao Paulo are cota 1.75 că se va impune în meciul din prima manșă a optimilor. Seara sud-americană se încheie cu partidele dintre Velez Sarsfield – River Plate și Dep. Tolima – Flamengo RJ.

Iar dacă te simți SuperInspirat, poți verifica aici toate cotele Superbet pentru partidele de joi din Copa Libertadores!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperSăptămânaDePariuri