Advertorial

(P) SuperSăptămâna de pariuri. Meciurile de luat pe bilete pentru SuperBonus

După un weekend plin în care marile campionate ale Europei și-au desemnat câștigătoarele, săptămâna începe mai lejer, însă cu inspirație din plin pentru bilete verzi.
23.05.2022 | 13:46
P SuperSaptamana de pariuri Meciurile de luat pe bilete pentru SuperBonus

De la SuperMeciurile din baraje până la finale europene, le poți bifa pe toate.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Oferta de Bun Venit!

 SuperPartidele care îți captează atenția săptămâna aceasta

Într-o perioadă aparent liniștită, la Superbet tot ai de unde alege! Meciuri de promovare, finale de Cupe interne sau europene, meciuri de handbal feminin, pe toate le regăsești în oferta de cote SuperTari. Iar minimum 6 evenimente la cotă minimă 1.25 îți fac biletul eligibil pentru SuperBonus. Dacă îți dorești să pui mâna pe un SuperBonus de 150%, ai nevoie de minimum 25 evenimente. Ești pregătit pentru porția de inspirație?

Poți afla totul despre SuperBonus aici.

Luni, se joacă barajul pentru prima ligă din Germania. Bielefeld și Furth au retrogradat, iar Hertha se luptă pentru menținere cu Hamburger SV. În prima manșă, echipa din Hamburg a câștigat cu 1-0. Pentru HSV, o revenire în prima ligă din Germania ar fi ca o gură de aer proaspăt, asta după ce, pâna la retrogradarea din 2018, era singura echipă care evoluase doar pe prima scenă a fotbalului din Germania. Hertha va avea meci greu cu Șorturile roșii, iar la Superbet ai cota 2.20 că formația din Hamburg se impune în meciul din această seară. Poți urmări partida în Live Streaming pe platforma Superbet și direct în aplicație și îți poți susține favoriții de oriunde te-ai afla!

Tot luni se joacă și FC Argeș – FC Voluntari, partidă în care argeșenii și-ar putea lua revanșa pentru înfrângerile din cele două manșe ale semifinalelor Cupei României. Argeș este cotată cu prima șansă să câștige meciul de la 20:30 – 2.70 față de 2.95 pentru Voluntari.

Ziua de marți are în prim plan două meciuri din barajele din Germania, respectiv Olanda. După remiză albă în meciul tur, Dresda și Kaiserslautern, întâlnire cu istorie în Germania, luptă pentru un loc în Zweite Bundesliga. Partida beneficiază și de Super Cota. În Olanda, se joacă prima manșă a barajului pentru promovarea în Eredivisie, între Excelsior și Den Haag. Ai cota 2.00 că Excelsior va câștiga meciul de marți, însă lupta dintre cele două este aprigă: ai cotă egală, 1.90, pe calificarea lui Excelsior, respectiv Den Haag.

Miercuri, finala Conference League ține capul de afiș. Partida dintre AS Roma și Feyenoord este penultimul show înainte ca fotbalul european să intre într-o binemeritată vacanță. După ce Mourinho a plâns de fericire când și-a calificat echipa în finală, probabil că pe Feyenoord o așteaptă o dispută grea pe teren. La Superbet, Roma are cota 2.37 că se impune, în vreme ce Feyenoord are cota 3.00 pe victorie. Cele două formații s-au mai întâlnit în dubla din șaisprezecimile Europa League, sezonul 2014/15, ocazie cu care AS Roma a scos un egal și o victorie și a reușit calificarea. Fără îndoială că meciul de miercuri va fi unul mai greu, luând în considerare miza uriașă: primul trofeu Conference League acordat în istorie.

Verifică aici cotele Superbet pentru finala Conference League!

Mijlocul săptămânii aduce și un SuperAmical: Barcelona urmează să joace o partidă în Sydney cu echipa All Stars a ligii australiene de fotbal.

Joi, se vor disputa finalele Cupelor în Croația (Rijeka – Hajduk), Danemarca (Odense – Midtjylland), Serbia (eternul derby Steaua Roșie Belgrad – Partizan), Suedia (Hammarby – Malmo) și Turcia (Kayserispor – Sivasspor). Finala Cupei Turciei poate fi urmărită în direct pe platforma Superbet și în aplicație.

Penultima etapă a Ligii Florilor se joacă tot joi, cu meciurile dintre Rapid și SCM Craiova, alături de Zalău – CSM București ținând capul de afiș. Rapid și CSM sunt în continuare despărțite de doar un punct în clasament, o victorie în această penultimă etapă cântărind decisiv în duelul la titlu.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperMeciuri #SuperSăptămână #SuperPariuri #BileteVerzi