Advertorial

(P) SuperSăptămâna de Pariuri: SuperEvenimente pentru toți pasionații de sport

Urmează o săptămână plină de evenimente sportive, de care poți profita din plin. 25+ evenimente pe un singur bilet, la cotă minimă 1.25, îți pot aduce SuperBonusul de 150%!
26.09.2022 | 14:50
P SuperSaptamana de Pariuri SuperEvenimente pentru toti pasionatii de sport

O săptămână plină, așa ar putea fi descrisă pe scurt perioada ce tocmai a început. Liga Națiunilor, cupe, Liga Campionilor la fotbal feminin și cea la handbal masculin – cu siguranță există de toate pentru toți. Află, din rândurile următoare, care sunt cele mai tari meciuri și mizează pe ele! 25+ evenimente sportive pe un singur bilet, la cotă minimă 1.25, îți pot aduce SuperBonusul de 150%!

Află detaliile despre SuperBonus, aici.

Liga Națiunilor acaparează scena

Luni și marți, sunt programate partidele din etapa a șasea – și ultima – a fazei grupelor din Liga Națiunilor. În vreme ce pentru unele echipe, soarta este clară, altele încă luptă pentru locul dorit. Luni, capul de afiș pentru fanii români îl ține România – Bosnia și Herțegovina. Meciul cu începere de la 21:45 nu mai are miză pentru echipa oaspete, care este deja calificată în faza următoare a competiției. În schimb, soarta României în Liga B depinde de victoria cu Bosnia, plus ca Finlanda să piardă cu Muntenegru sau să scoată cel mult egal. Un scenariu fantezist pentru unii, dar nu imposibil, așa că toți ochii fanilor români sunt pe partida din această seară.

Marți, alte formații urmează să își decidă viitorul în competiție. Vorbim despre meciurile dintre Elveția și Cehia, Irlanda – Armenia și Suedia – Slovenia, asta pentru că echipele sunt pe ultimele locuri și fug, încă, de retrogradare.

Meciul România – Bosnia și Herțegovina e și la SuperProno! Plasează-ți gratuit pronosticurile și ia o parte din cei 300.000 de lei.

Cupele, un alt eveniment important al săptămânii

De la Cupa națională care atrage privirile fanilor români, până la alte cupe europene și chiar Cupa Argentinei, iată alte evenimente importante ale săptămânii din care te poți inspira pentru biletul tău. Cupa din țara noastră se află la momentul de față în faza calificărilor, așa că show-ul de-abia a început. Marți, miercuri și joi sunt programate partidele din această competiție. Joi, urmează să se dispute confruntările din sferturile Cupei din Argentina: Patronato joacă cu River Plate, iar Boca Juniors, cu Quilmes.

Cotele pentru partidele din Cupa națională sunt aici!

Liga Campionilor la fotbal feminin și cea la handbal masculin completează tabloul

Miercuri și joi, se dispută meciurile din returul ultimei faze a calificărilor pentru Liga Campionilor la fete. Lyon, Barcelona, Wolfsburg și Chelsea așteaptă să afle care sunt cele 12 echipe ce li se vor alătura pe tabloul principal al competiției ce va începe pe 19 octombrie. După aflarea tuturor echipelor, pe 3 octombrie este programată extragerea pentru aflarea componenței grupelor.

O SuperCompetiție care aduce extra emoții pentru fanii români este Liga Campionilor la handbal masculin. Dinamo are meci miercuri cu Veszprem în grupa A. Veszprem este pe locul 2, cu 4 puncte din 4 posibile, iar Dinamo este pe locul 6 cu 1 punct. Echipa lui Xavi Pascual are obiective mari pentru acest sezon, așa că fanii se pot aștepta la show pe semicerc.

Verifică aici cotele pentru Veszprem – Dinamo!