Advertorial

(P) SuperSăptămâna de Pariuri: SuperMeciuri în campionate și grupele cupelor europene

E luni, așa că e din nou timpul să trecem în revistă cele mai tari meciuri ale săptămânii care tocmai a început!
12.09.2022 | 14:41
P SuperSaptamana de Pariuri SuperMeciuri in campionate si grupele cupelor europene

Lista se deschide cu SuperLiga, continuă cu campionatele europene și bineînțeles că bifează și duelurile de cinci stele din Liga Campionilor, Europa League și Conference League. 3, 2, 1, să fie fotbal!

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Oferta de Bun-Venit!

 Luni, Serie A și SuperLiga

De la 21:00, FCSB întâlnește FC Voluntari în etapa a 10-a a SuperLigii, iar elevii lui Nicolae Dică au în minte un singur scenariu: victoria și nimic altceva. Asta pentru că scopul roș-albaștrilor, acela de a fi în cărți pentru titlu, pare a fi extrem de îndepărtat la momentul de față. Echipa din București este pe locul 13, cu 7 puncte din 7 meciuri. Făcând o comparație, Farul, liderul clasamentului și totodată echipa cu cel mai bun atac, a înscris 19 goluri în actuala stagiune. FCSB are 9 goluri. Rapid, formația cu cea mai bună apărare, are 5 goluri încasate în 10 meciuri, în vreme ce FCSB are nu mai puțin de 12 în 7 dispute.

FCSB – FC Voluntari e și la SuperProno! Plasează-ți gratuit pronosticurile și fii pregătit pentru victorie.

Empoli – AS Roma este alt meci al zilei care trebuie urmărit. Campioana ediției inaugurale Conference League, AS Roma, a reușit multe sub bagheta “magicianului” Jose Mourinho. Emite sezonul acesta pretenții la top 3 în Serie A și în Europa League? Partida este transmisă în Live Streaming la Superbet, pe site și în aplicație, pentru ca tu să îți susții favoriții de oriunde te-ai afla.

Veni, vidi, vici: e timpul pentru grupele Ligii

Marți și miercuri, toți pasionații de fotbal au alarmele setate pentru meciurile din Liga Campionilor.

Marți de la binecunoscuta oră 22:00, Liverpool joacă cu Ajax în grupa A, iar Bayern și Barcelona se duelează în grupa C. Liverpool nu se află în cea mai bună formă. În meciul de săptămâna trecută, umilința a fost cruntă pentru „cormorani”, care au încasat nu mai puțin de 4 goluri de la Napoli. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest scenariu, așa că fanii suflă acum și în iaurt și nu își proclamă încă supremația față de Ajax. La Superbet, ai cota 3.20 că elevii lui Klopp își revin și câștigă fără să primească gol. În alt colț al continentului, Bayern o întâlnește pe Barcelona. Vechi și nou pentru Lewandowski – atacantul polonez este în forma necesară pentru a-și ajuta noua echipă să scape de tracul pe care îl are față de bavarezi. Ai cota 7.50 că Lewa înscrie 2+ goluri.

Miercuri, Manchester City – Dortmund și Real Madrid – RB Leipzig sunt programate de la ora 22:00. Echipele gazdă sunt favorite clare: la Superbet, ai cota 1.20 pe victoria “cetățenilor” și cota 1.53 pe victoria Los Blancos.

 Joi, toți ochii pe CFR Cluj și FCSB în grupele Conference League

Pe lângă cele 16 dispute din Europa League, joia mai aduce și meciurile din Conference League – toți românii vor fi cu ochii pe FCSB – Anderlecht (22:00) și CFR Cluj – Sivasspor (19:45). CFR Cluj vine după egalul obținut în ultimul moment cu FC Ballkani, campioana din Republica Kosovo, așa că elevii lui Dan Petrescu au nevoie de o victorie clară cu Sivasspor ca să capete energie și încredere. De asemenea,

FCSB are nevoie să se impună cu Anderlecht pentru a uita de eșecul usturător cu West Ham, însă misiunea e puțin mai grea decât pentru CFR. În vreme ce Sivasspor e pe locul 15 în campionatul Turciei, Anderlecht e pe 10 în campionatul belgian și luptă cu șanse reale sezonul acesta la locurile europene.

Inspiră-te din meciurile săptămânii și nu uita! 25+ evenimente pe un singur bilet, la cotă minimă 1.25, îți pot aduce SuperBonusul de 150%.

Află tot ce trebuie să știi despre SuperBonus!

#GoSuper #SuperSăptămânaDePariuri