Advertorial

(P) Supersloturi exclusive în supercazinoul Superbet, descoperă-le pe toate!

Supercazinoul Superbet înseamnă zi de zi superdistracție cu sloturile cele mai hot pe care le poți găsi în România.
19.08.2021 | 10:48
P Supersloturi exclusive in supercazinoul Superbet descoperale pe toate

Și pentru că știm că îți plac distracțiile exclusive, ai anumite jocuri pe care le găsești doar pe platformele noastre și pe care le poți juca numai la noi. Descoperă-le acum pe toate și bucură-te de ele pe site-ul și aplicațiile de Android și iOS Superbet Games. Iată câteva cuvinte despre fiecare dintre ele.

Sticky 7’s Megaways este primul joc exclusiv al zilei la Superbet și plătește pe 117 649 combinații de câștig. Are marele avantaj că secvențele de rotiri gratuite, care sunt 2 posibile, pot fi cumpărate direct fără a mai aștepta ca ele să vină în mod obișnuit în timpul jocului normal. Asta înseamnă acțiune mai multă și premii mai dese, deci mai multă bucurie pentru jucători. Cele 2 speciale de rotiri gratuite sunt Sticky Sevens Wilds și Random Sevens Wilds. Diferența dintre ele este modul în care se comportă Șeptarii Wild în timpul rotirilor gratuite, fie rămân pe role întreaga sesiune de jocuri gratuite, fie apar la fiecare rotire, până la 6, pe rolele slotului. Ei au în timpul specialei și multiplicatori de până la X3 pentru câștigurile din care fac parte. Mai este de știut că înainte de declanșarea jocurilor gratuite, pentru stabilirea numărului lor, se acționează roata norocului care poate acorda până la 30 de învârtiri gratuite într-o singură specială. Ce mai aștepți, caută șeptarii norocoși și bucură-te de premiile pe care ți le oferă, până la 10.000 X Miza de Joc!

Fishin’ Frenzy Megaways te trimite în această vacanță la pescuit pentru capturi dintre cele mai mari și care te plătesc foarte bine. Pentru deliciul pasionaților de pescuit și sloturi, toate simbolurile jocului sunt din lumea fascinantă a pescarilor, cu Barca de pescuit simbol Scatter care acordă speciala de rotiri gratuite, Pelicani, Colaci de Salvare, Undiță cu Mulinetă, Truse de Pescuit și bineînțeles, Peștii cei mari pe care pescarii speră să aibă norocul să îi aducă la mal. Este un slot cu 15 625 posibile combinații câștigătoare în care speciala de rotiri gratuite are 10 învârtiri și îți dă ocazia să colectezi premiilor tuturor peștilor aterizați pe role. Asta se întâmplă dacă Pescarul Wild aterizează și el pe role odată cu peștii cei valoroși. Adună-ți momelile și vino pe platforma Superbet pentru că Fishin’ Frenzy Megaways este disponibil doar la noi iar peștii cei mari te așteaptă cu peste 96% rată de plată către jucător!

Secrets of the Sorcerer are un gameplay diferit cu multe funcții și speciale de care te poți bucura. Se joacă pe o tablă de 5 role cu 3 poziții și premiază pe 25 de linii de plată. Scopul jocului (și cel care plătește cel mai bine) este să colectezi poțiunile magice ale vrăjitorului. La 3 poțiuni aterizate pe rolele 2, 3 și 4 se acordă runda bonus de rotiri gratuite. În timpul acestei runde vei avea 2 simboluri de aur care acționează ca wild, iar ele pot avea și multiplicator atunci când fac parte din combinații câștigătoare. Runda bonus începe prin alegerea unei poțiuni din 3 care va arăta numărul de jocuri gratuite obținute, 8, 10 sau 12 și simbolurile de aur. În timpul rundei bonus poțiunile se colectează iar la fiecare 3 se acordă 2 noi rotiri gratuite. În timpul jocului normal, 2 poțiuni magice vor crește șansa de câștig pentru roata bonus situată în stânga rolelor. Poți învârti roata pentru un bonus mare sau pentru rotiri gratuite oricând dar ideal este să aștepți până când șansa de a câștiga crește. La fiecare învârtire în mod aleator poate apărea speciala Secrets Uncovered care poate acorda un Bonus mare sau runda Bonus de rotiri gratuite. Află secretele vrăjitorului și transformă în aur toate simbolurile de pe tabla de joc!

 O adaptare după aventurile lui Indiana Jones, Indi este un joc cu simboluri egiptene care se joacă pe o tablă de 6 role cu câte 3 poziții fiecare și plătește pe 10 direcții de câștig. 3 cărți aterizate oriunde pe role declanșează secvența de 8 rotiri gratuite care se poate prelungi cu alte 8 rotiri de câte ori cele 3 sau mai multe cărți aterizează din nou pe role. Un simbol este ales simbol special care se extinde pe toată rola în timpul jocurilor gratuite pentru a acorda premii mai multe și mai mari jucătorului. Jocul are și secvență de dublaj roșu sau negru cu cărți care poate dubla premiile obținute din combinațiile de pe role. Intră în templul egiptean și umple-ți visteria cu comorile regilor!

Miami Bici – Visul american la mâna românilor!

L-ai văzut la cinema la Mall pe vremea când cinematografele erau deschise fără limitări sau l-ai văzut pe Netflix și ai făcut din el cel mai de succes film românesc de box office din ultimii 25 de ani. Pariem că Miami Bici te-a încântat și te-a făcut să râzi cu poftă. Este povestea a doi români care pleacă în America să trăiască visul American dar și românesc, acela al îmbogățirii rapide.

Jackpot-uri, Dublaj și Specială! Acum, în versiunea lui de slot online, Miami Bici are tot ce îți poți dori de la un joc de cazinou, personajele favorite dintr-un superfilm, Ion, Ilie, Juanita și Natasha, muzica lui Killa Fonic, dublaj cu hamsterul Uzzi al lui Ilie, Speciala Orhidee, expresiile celebre, toate se combină pentru o experiență unică care să te facă să retrăiești filmul și momentele lui cele mai tari. Nu lipsește nici funcția de Jackpot Instant, orar, zilnic sau Mega la care o singură rotire este suficientă ca tu să devii un pic mai bogat exact cum își doresc și eroii din Miami Bici.

Joacă responsabil toate sloturile noi de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea Nou în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit și 300 de Rotiri Gratuite ca să încerci toate jocurile exclusive și să te bucuri de toate promoțiile. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil