Advertorial

(P) SuperTombolă și Cashback pentru membrii Clubului Superbet. Profită și tu!

Jucătorii care au card activ în clubul Superbet vor participa începând cu data de 1 decembrie la o SuperTombolă. Participă și tu dacă vrei să profiți de surprizele zilnice.
29.11.2021 | 13:31
(P) SuperTombolă și Cashback pentru membrii Clubului Superbet. Profită și tu!

Bogăție de premii puse la bătaie de către Superbet pentru cei care au card activ de membru în Clubul Superbet! Liderul național din domeniul pariurilor sportive oferă cele mai multe și cele mai mari bonusuri, organizează cele mai dese promoții pe site, în aplicații sau în agenții și va lansa pe 1 decembrie și Supercalendarul cu surprize zilnice.

Dar acum, Superbet plusează cu o SuperTombolă pentru jucătorii care au card activ în clubul Superbet.

Activează-ți gratuit cardul de fidelitate!

Intră în cea mai apropiată agenție Superbet și cere cardul. Îl primești și îl activezi gratuit. Fiecare leu jucat pe biletele de pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale pe care le scanezi în club.superbet.ro îți aduce și o intrare suplimentară la SuperTombola din 14 ianuarie 2022 la care Superbet va acorda: o mașină de superfan (în curând va fi dezvăluită supermașina!), scooter electric E-Twow LX05, trotinetă electrică E-Twow S2 Booster, mountain bike Trek Marlin 6, Laptop gaming Lenovo Legion 5 Pro, Tabletă Samsung Galaxy Tab A7, Smart TV LG OLED Ultra HD 4K 139 cm, smartphone iPhone 12 Pro 5G 128GB, smartwatch Apple Watch Series 6 GPS + Cellular, Consolă Sony PlayStation 5 + joc FIFA 22.

Superpont: se ține cont și de biletele plasate online!

Da! Pentru că Superbet dorește ca tot ce joci în agenție și online să fie luat în considerare și să ai cât mai multe șanse la extragere, tot ce joci online, e înregistrat automat pentru SuperTombolă, cu condiția să ai cardul SuperClub și contul pe club.superbet.ro active.

Primești și SuperBani!

Superbet revoluționează modul în care se acordă bonusuri celor care joacă în agenție! Trebuie să-ți scanezi biletele pe club.superbet.ro în maximum 15 minute de la plasare și să introduci codul de control și 1% din miza plasată la casierie, respectiv 5% din miza plasată la terminale devin automat bonus în contul tău pe club.superbet.ro. Dacă ai minimum 2 lei bonus, îți poți elibera voucher pe care să-l transformi într-un pariu câștigător.

Trebuie să intri în contul tău pe club.superbet.ro și să apeși butonul Plasează Pariu Gratuit, iar Superbet îți va elibera un voucher, care va avea valoarea decisă de tine, din suma strânsă în contul tău de fidelitate.

Plasezi foarte simplu bilete folosind drept miză voucherul. Trebuie doar să-i arăți operatorului de la casierie codul generat în contul tău pe club.superbet.ro

 Cardul SuperPremiilor și al SuperBeneficiilor

Spune-le și prietenilor să-și activeze cardul de fidelitate Superbet. Vor avea bonus de bun venit în Clubul Superbet, Bonus cu ocazia zilei lor de naștere și vor avea acces la un număr în creștere de beneficii, completate acum de SuperTombola și Cashback-ul care transformă fiecare leu jucat în șansă triplă la câștig: o dată pentru că e parte din miza care înmulțită cu cota de pe bilet, poate aduce supercâștig, a doua oară pentru că reprezintă o intrare la SuperTombolă și a treia oară pentru că se adună și pentru cashback-ul care se transformă în vouchere ce pot deveni la rândul lor, pariuri verzi!

Să tot joci în agenție și online și să-ți scanezi SuperBiletele pe club.superbet.ro!

#împreunăsuntemsuper #superagenții #superonline #supercard #superpremii #supertombolă #supercashback

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri