Advertorial

(P) SuperWeekend în SuperLiga României. Vezi Cotele Superbet și alege-le pe cele mai bune!

SuperLiga revine în prim-plan după ultimele meciuri ale naționalei României în Liga Națiunilor, iar lupta pentru play-off se întețește în cadrul etapei a 12-a.
01.10.2022 | 00:00
P SuperWeekend in SuperLiga Romaniei Vezi Cotele Superbet si alegele pe cele mai bune

O etapă în care unele dintre cele mai importante echipe ale campionatului sunt nevoite să câștige, iar SuperSurpiza Hermannstadt va încerca să ducă mai departe startul perfect sub comanda lui Marius Măldărășanu. Te așteaptă un SuperWeekend pe Superbet, cu Streaming pentru toate meciurile, SuperCote, SuperLive, Dueluri între Jucători și Cote Speciale.

SuperDueluri între jucători în meciurile echipelor de pe primul loc

Se spune adesea că apărarea câștigă titluri, dar ce s-ar face fotbalul fără SuperAtacanții care creează spectacol, marchează goluri și aduc lumea la stadion? În acest sezon, Gică Hagi și Adrian Mutu, doi dintre marii decari ai istoriei fotbalului românesc, au descoperit că punctele vin (mult) mai ușor atunci când “gurile de foc” traversează o formă bună și joacă la capacitate maximă. Farul se bazează pe Alibec și pe talentul incontestabil al fostului vârf de la Inter Milano, în timp ce Rapidul a beneficiat de multe ori de spiritul de vârf autentic al lui Marko Dugandzic. Cei doi vor fi implicați în două SuperDueluri în meciurile din acest weekend: Alibec e pus față în față cu Virgiliu Postolachi, iar Dugandzic va concura contra lui Daniel Popa, vârful celor de la Chindia Târgoviște. Vezi aici Cotele Speciale Superbet pentru cele două SuperDueluri și alege inspirat!

Rădoi caută confirmarea

Startul îl luăm vineri seară, de la ora 21:00, pe “Ion Oblemenco” din Craiova, acolo unde Universitatea lui Mirel Rădoi e obligată să confirme victoria de etapa trecută, un 2-1 contra lui FCSB, în care gazdele au arătat că pot juca un fotbal frumos, dominant pe alocuri și producător de trei puncte importante. În Bănie va veni FC Voluntari, o echipă care în ultimii ani și-a creionat renumele de formație greu de învins și care se află într-o vizibilă revenire de formă. După ce a obținut un punct pe terenul celor de la FCSB (1-1), Liviu Ciobotariu s-a ales cu trei puncte importante din partida cu FC U Craiova 1948 (1-0 pe teren propriu), dar și cu un moral bun înaintea pauzei competiționale care a urmat. Univ. Craiova – FC Voluntari e meciul echipelor care anul trecut au ajuns în play-off și pe care statutul căpătat le forțează să încerce și în acest an repetarea performanței.

Dan Petrescu, la primul meci după obținerea liniștii

Dacă “juveții” lui Rădoi speră la primul titlu de campioni ai României după trei decenii, Dan Petrescu și CFR Cluj au misiunea de a-și apăra coroana cucerită în ultimele cinci sezoane. Iar meciul cu Petrolul Ploiești, programat în Gruia sâmbătă, de la 21:30, e primul după ce fostul fundaș dreapta al lui Chelsea Londra a obținut un vot de încredere major din partea conducerii. Totuși, patronul Neluțu Varga vrea ca CFR-ul să sprinteze cât mai rapid către locurile fruntașe din SuperLigă, iar rivalii, în frunte cu Gabriel Tamaș și Gicu Grozav, vin la Cluj cu ambiții mari. Autoare a unui start senzațional, Petrolul a pierdut din turație în ultimele două etape (1-2 cu Hermannstadt la Mediaș și 1-2 pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi), dar rămâne aceeași echipă compactă, stabilă defensiv, care poate pune probleme pe orice teren.

Continuă Hermannstadt SuperSeria de invincibilitate?

Un alt mare semn de întrebare al etapei a 12-a din SuperLigă vine dinspre Hermannstadt, nou-promovata care a depășit orice așteptare în primele zece meciuri și care ocupă un complet neașteptat loc al treilea, cu 22 de puncte, la două lungimi de liderii Farul și Rapid. Cu șase victorii (dintre care patru consecutive) obținute în primele zece meciuri, Hermannstadt are a doua cea mai bună defensivă din campionat, cu doar șapte goluri primite, fiind depășită la acest capitol doar de Rapid (șase goluri încasate în 11 meciuri jucate). Dar Sepsi vine la Mediaș cu un lot foarte bun și cu un antrenor, Cristiano Bergodi, care nu concepe să rateze play-off-ul în acest an. Așteptările în Covasna sunt mari, Sepsi OSK are două victorii la rând (2-1 cu Chindia și un neverosimil 7-0 pe teren propriu cu FC Botoșani), iar forma de moment o transformă în favorita Cotelor Superbet la câștigarea meciului. Rezistă SuperSeria de invincibilitate a lui Măldărășanu, singura din SuperLigă? Aflăm pe Superbet duminică, de la ora 13:00.

Dică și Prepeliță, meci de totul sau nimic

Tot duminică, dar de la 21:30, SuperZiua de fotbal din SuperLigă se încheie pe Arena Națională, unde FCSB-ul lui Nicolae Dică întâlnește Argeșul lui Andrei Prepeliță într-un moment cât se poate de complicat pentru ambele echipe. Văzută drept una dintre primele trei favorite la câștigarea titlului, FCSB s-a scufundat în clasament din cauza parcursului lung în Conference League, iar ierarhia arată rău: opt puncte în nouă meciuri, locul al 14-lea din 16 echipe. Pentru FC Argeș, situația s-a înrăutățit odată cu seria de patru meciuri consecutive fără victorie și fără gol marcat, iar Andrei Prepeliță, cel mai longeviv antrenor din SuperLigă, are nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv. Cei doi foști fotbaliști de la FC Argeș sunt sub presiunea rezultatului, iar un astfel de background ar trebui să ne aducă un meci de totul sau nimic!