Advertorial

(P) Tout ou rien. SuperObiectivele finalului de sezon în Franța

Weekendul debutează cu penultima etapă din campionatul francez. În vreme ce PSG și-a asigurat al zecelea titlu din istorie, situația nu este la fel de clară pentru multe dintre echipe.
13.05.2022 | 15:08
P Tout ou rien SuperObiectivele finalului de sezon in Franta

Fie că visează la prezența în Europa sau că fug de retrogradare, lupta e în plină desfășurare în Hexagon.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de cele mai tari cote pe campionatul din Franța!

 Bătălia văzută de la extreme

În vârful clasamentului, echipele își doresc o poziție cât mai bună și un loc în competițiile renumite din Europa; la coada clasamentului, se dă marea bătălie pentru supraviețuirea în prima ligă. În mod cert, disputa de la sfârșit de sezon nu e aceeași pentru toată lumea, dar vine cu aceeași intensitate și cu același sentiment de tout ou rien – chiar e moment de totul sau nimic.

Verifică aici toate cotele Superbet pentru meciurile de sâmbătă din Franța!

Ultimele locuri sunt coșmarul multora. Metz și Bordeaux probabil că s-au resemnat cu faptul că din sezonul următor vor evolua în liga secundă, însă Lorient și St. Etienne duc o luptă care pe care. Scopul? Fuga de barajul pentru retrogradare. Lorient (locul 17) urmează să joace cu Bordeaux și pornește ca favorită în meciul contra ocupantei ultimului loc.

O victorie pentru Bordeaux ar însemna o despărțire cu capul sus de Ligue 1, dar pentru Lorient, a se impune în meciul de sâmbătă ar însemna să-și mențină prezența în campionat. St. Etienne (locul 18) joacă cu Reims și nu este la fel de avantajată ca Lorient – are parte de un adversar mai în formă, Reims fiind pe locul 12.

Aici poți verifica Pariurile Speciale pentru SuperMeciurile de sâmbătă!

Ne distanțăm considerabil de acest purgatoriu spre liga a doua și urcăm în vârful clasamentului, unde echipele sunt mânate (sau copleșite) de SuperEmoții. Monaco (locul 3) joacă cu Brest, echipă de pe locul 11, și trebuie să tragă tare în aceste două etape rămase pentru a-și asigura prezența direct în grupele Ligii Campionilor.

Nice (locul 4) are meci cu Lille (locul 10), și probabil că încă speră la victorii pe linie și o SuperPotrivire care să îi dea șansa să joace în calificările pentru Liga Campionilor.

Rennes este pe locul 5 înaintea partidei cu Marseille (locul 2), poziție care îi permite prezența în calificările Conference League. Are, totuși, al doilea cel mai bun atac din campionatul francez, așa că visul de a ajunge într-o competiție europeană mai importantă poate fi tangibil. Strasbourg, pe de cealaltă parte, este în afara locurilor europene și speră într-o victorie în meciul cu Clermont (locul 16), reușită ce i-ar putea deschide porțile spre Europa.

Partidele din prima ligă franceză beneficiază de SuperAvantaj. Dacă echipa pe care mizezi are în orice moment un avans de două goluri, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde. Află toate detaliile!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperCote #BileteVerzi

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL