Advertorial

(P) Ultimele dueluri pentru SuperLigă!

Componența finală a SuperLigii 2023/24 se stabilește în acest weekend! Retururile barajelor de menținere/promovare se dispută sâmbătă și duminică, iar miza este uriașă. Dacă Dinamo este aproape sigură că va reveni în elita fotbalului românesc, suspansul se menține la duelul dintre UTA și Gloria Buzău.
03.06.2023 | 11:00
P Ultimele dueluri pentru SuperLiga

Partidele de la Mioveni și Arad pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet și beneficiază de Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru cele două meciuri decisive și alege-ți favoritele!

Doar o minune mai salvează Argeșul

 În urmă cu un an, Dinamo retrograda în liga secundă, după un baraj pierdut în fața Universității Cluj. Acum, sub comanda lui Ovidiu Burcă, trupa din Ștefan cel Mare este la 90 de minute de promovarea în SuperLigă și încheierea unui adevărat coșmar pentru fani. În tur, pe Arena Națională, alb-roșiii au învins-o pe FC Argeș cu un surprinzător 6-1, după un meci care a reflectat în totalitate proporțiile scorului.

După eșecul la 5 goluri de la București, „vulturii” speră, cel puțin la nivel declarativ, la o „remontada” istorică, însă misiunea pare imposibilă. Din cauza problemelor cu nocturna stadionului din Pitești, returul cu Dinamo se va disputa la Mioveni, sâmbătă, de la ora 21:00.

Trupa lui Bogdan Vintilă are cotă 1.95 să câștige împotriva alb-roșiilor, care au primit cotă 3.80 pentru o repetare a victoriei din prima manșă. Mult mai mare este însă cota Superbet pentru un rezultat echivalent cu o minune, care să-i permită Argeșului rămânerea în SuperLigă: 50!

Arnold Garita, cel mai periculos jucător al piteștenilor, are cotă 2.70 să marcheze în poarta dinamoviștilor, în timp ce Ghezali, omul meciului tur, cu două goluri și două assist-uri, are cotă 3.75 să înscrie din nou.

Meciurile retur din barajul de menținere/promovare în SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Meci de totul sau nimic la Arad

 Mai mult suspans pare să fie la cel de-al doilea retur al play-off-ului. Duminică, de la ora 21:00, UTA primește vizita Gloriei Buzău, într-un meci în care fiecare eroare poate să facă diferența între un sezon reușit și unul ratat. După 0-0 în tur, „Bătrâna Doamnă” este favorită în fața divizionarei secunde, însă echipa lui Adrian Mihalcea nu vine ca victimă sigură la Arad.

De la finalul sezonului regular din L2, buzoienii au fost greu de învins, obținând nu mai puțin de 5 remize în cele 10 etape ale play-off-ului, la care se adaugă și acel 0-0 din turul acestui baraj. Cu un singur eșec în cele 6 meciuri disputate de la numirea lui Mircea Rednic, UTA are cotă 1.47 să câștige în fața Gloriei, care a primit cotă 5.00 să promoveze, indiferent dacă victoria este obținută în timpul regulamentar, după prelungiri sau după eventuale lovituri de departajare.

Meciurile decisive pentru prezența în viitoarea ediție a SuperLigii se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!