Advertorial

(P) Ultimul loc din Conference League se joacă în Gruia între CFR Cluj și FCU Craiova 1948

Echipele CFR Cluj și FCU Craiova 1948 se înfruntă în meci direct, joi seara, de la 20:30, pentru ocuparea ultimului loc acordat României în preliminariile Conference League.
31.05.2023 | 19:32
P Ultimul loc din Conference League se joaca in Gruia intre CFR Cluj si FCU Craiova 1948
Romania Superliga: CFR Cluj vs FC U Craiova 1948, disputed on Dr Constantin Radulescu Stadium, 07 November 2022 Karlo Muhar in action during Romania Superliga: CFR Cluj vs FC U Craiova, disputed on Dr Constantin Radulescu Stadium, 07 November 2022 CLUJ NAPOCA CLUJ ROMANIA Copyright: xANCAxTEPEIx

Se întâlnesc echipa care a încheiat pe locul trei în playoff cu echipa care a câștigat barajul primelor două echipe din playout. Pe meciul dintre CFR Cluj și FCU Craiova 1948 pot fi plasate până la șapte pariuri diferite cu Bet Builder oferit de Betano.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci (între două și șapte), sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, așa cum vom în exemplul de mai jos.

Pentru al doilea an consecutiv o echipă din playout luptă pentru prezența în cupele europene. FCU Craiova 1984 a ocupat primul loc în playout la finalul sezonului și a învins în prima rundă de baraj pe FC Voluntari, cu 5-4, în urma loviturilor de departajare.

CFR Cluj – FCU Craiova 1948 (joi, 20:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.20)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)
Marcator – Aurelian Chițu marchează oricând (cota 5.60)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.70)

Campioană în ultimele cinci sezoane, CFR Cluj a ajuns în postura de a lupta până în ultima secundă a sezonului pentru prezența în viitoarea ediție a cupelor europene.

CFR Cluj nu traversează deloc o perioadă roz, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri din campionat (2-1 în deplasare cu Sepsi). În rest, echipa ardeleană a înregistrat un egal și trei înfrângeri.

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri oficiale disputate de CFR.

FCU Craiova 1948 vine în Gruia după opt meciuri fără înfrângere.

Echipa din Bănie a dominat mai bine de o repriză din barajul anterior cu FC Voluntari, însă relaxarea apărută în joc a dus la pierderea avantajului de trei goluri.

Ambele echipe au înscris în ultimele trei meciuri disputate de FCU Craiova 1948, interval în care au fost marcate nu mai puțin de 11 goluri.

Jucătorul de urmărit

Ajuns la 32 de ani, Aurelian Chițu trăiește a doua tinerețe fotbalistică în tricoul celor de la FCU Craiova 1948, echipă pentru care a marcat de 14 ori în actualul sezon.

Două dintre goluri au venit în barajul cu FC Voluntari, Chițu fiind la ora actuala unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul României.

Patru goluri a înscris Chițu în ultimele trei meciuri și se anunță principalul pericol pentru poarta CFR-ului în barajul de joi seara.

Meciuri directe

CFR Cluj – FCU Craiova 1948 3-1 (7 noiembrie 2022)
FCU Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1 (24 iulie 2022)
FCU Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2 (20 noiembrie 2021)
CFR Cluj – FCU Craiova 1948 3-2 (16 iulie 2021)

Ambele echipe au marcat în cele două meciuri disputate până acum în Gruia între CFR Cluj și FCU Craiova 1948.

Peste 3.5 goluri s-au marcat anterior în partidele din Gruia, iar în patru meciuri au fost înscrise nu mai puțin de 15 goluri.

Cotă cumulată de 14

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul de baraj CFR Cluj – FCU Craiova 1948 poți ajunge la o cotă cumulată de 14.00, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 140.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciul din Gruia de joi seara cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.