Advertorial

(P) Unibet, alături de Festivalul Nostalgia din București, 24 – 26 iunie 2022

Promotor al divertismentului de calitate, Unibet a devenit partener oficial al Festivalului Nostalgia, eveniment dedicat anilor ’90 - 2000, programat în perioada 24-26 iunie 2022 în Parcul Izvor din București.
20.06.2022 | 10:06
P Unibet alaturi de Festivalul Nostalgia din Bucuresti 24  26 iunie 2022

Inițiativa vine într-un context cât se poate de potrivit, în condițiile în care Unibet sărbătorește anul acesta 25 de ani de activitate în industria internațională de gambling.

 „În 2022, vom produce un singur eveniment, dar acest eveniment nu se va putea compara cu nimic din ce a fost. Vă puteți aștepta la ceva foarte mare”, au anunțat pe Instagram și Facebook organizatorii Festivalului Nostalgia. „Vom ocupa bulevardul și Parcul Izvor din București pentru singurul nostru eveniment din acest an, NOSTALGIA 2022. Hai să dăm libertate orașului și să ne facem amintiri acolo pe unde, de obicei, se aud doar mașinile. Va fi special”, au adăugat aceștia.

Echipa Unibet a pregătit o serie de activități speciale pe durata celor 3 zile ale festivalului, inspirate din perioada anilor ’90. În zona principală a Orășelului Nostalgia, Unibet va fi prezent cu un Dome de 11 m și un alt cort secundar.

Platforma de pariuri sportive online și jocuri de cazino online se va implica activ, pregătind multe surprize. Reprezentanții Unibet au dezvăluit faptul că vor fi organizate o mulțime de întreceri și activități pline de dinamism pe parcursul celor 3 zile ale show-ului, iar cei care vor face o vizită în „Cartierul Unibet” vor avea parte de momente memorabile.

Pe rețelele de socializare, Unibet organizează deja concursuri în cadrul cărora participanții pot câștiga abonamente duble pentru toate cele 3 zile ale festivalului din Parcul Izvor.

Pe Maidan (cartierul principal), Disco Loca (cartierul latino), Hip-Hop, Space Disco (cartierul electro) și Cartierul Șucar sunt cele 5 cartiere în care va fi împărțit Orășelul Nostalgia.

Unibet, un brand lider, cu o istorie de 25 de ani

Cu o reputație internațională excelentă, Unibet deține licență de operare în România încă din anul 2015. La nivel internațional, a devenit un brand legendar, unul dintre liderii zonei de pariuri sportive și jocuri de cazino și bingo online, pe toate piețele pe care este prezent.

Pasiunea pentru pariuri online, sloturi, ruletă live, blackjack live, baccarat live, poker sau bingo online poate fi trăită intens pe platforma Unibet datorită varietății de jocuri și opțiuni, dar și a campaniilor promoționale cu premii senzaționale.

La pariuri online se poate miza pe sute de opțiuni pentru evenimente din peste 25 de sporturi, la care se adaugă pariuri pe evenimente de divertisment și politică. Jocurile de cazino sunt selectate de la cei mai buni dezvoltatori, iar turneele și mesele de poker sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. În plus, există 10 camere de bingo cu prețuri la tichete pornind de la doar 0.20 RON.

Cu o istorie foarte densă care începe din 1997, Unibet a reușit performanțe remarcabile în primii 25 de ani de activitate. Unibet s-a remarcat de-a lungul timpului cu inițiative revoluționare pentru domeniul său, printre care lansarea funcției Cash Out în 2003, Live Streaming și Pariuri pe mobil începând cu 2004, primele sloturi pe mobil în 2005, Live Cazino în 2009, seria de turnee Unibet Open începând cu 2007 și, nu în ultimul rând, cel mai mare câștig la cazino din toate timpurile – oferit în 2017.

Urmărește Unibet pe rețelele de socializare, participă la concursuri și câștigă premii în abonamente duble de trei zile la marele eveniment din Parcul Izvor! Ne vedem în weekend-ul 24-26 iunie!