Advertorial

(P) Videoclipurile, live în secțiunea Pentru Tine din SuperSocial! Inspiră-te din clipurile SuperComunității

19.06.2024 | 18:36
P Videoclipurile live in sectiunea Pentru Tine din SuperSocial Inspirate din clipurile SuperComunitatii

Noua versiune SuperSocial vine la pachet cu o actualizare de zile mari: feed-ul Pentru Tine e acum disponibil în aplicație. Ce înseamnă asta? Te poți inspira și delecta cu videourile urcate de comunitate și poți încărca și tu clipuri cu ajutorul cărora să devii cel mai fresh influencer.

Cum funcționează?

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai cea mai nouă versiune a aplicației Superbet de sport. Apoi, intră în SuperSocial și dă click pe secțiunea „Pentru Tine”. Vei vedea toate clipurile urcate până în acel moment în app și poți urca și tu sketch-urile tale sau orice alt tip de video despre sport și pronosticuri, serioase, glumețe – fii creativ! Iar odată ce încarci un clip, poți adăuga un bilet. Distractiv și util.

Bineînțeles, videoclipurile urcate vor fi moderate, astfel încât trebuie să știi că sunt reguli pe care trebuie să le respecți. Doar după ce echipa SuperSocial se va asigura că materialul tău este OK pentru publicul larg, acesta va fi postat.

Ai șansa să te faci cunoscut! Unele dintre cele mai tari clipuri vor fi fixate timp de 48 de ore, astfel încât toată lumea să le vadă cu ușurință. Vrei să devii următorul SuperInfluencer? Intră în SuperSocial, inspiră-te din materialele urcate de ambsadorii și influencerii Superbet și distrează-te!

Descarcă-ți aplicația Superbet Sport!