(P) Vin trei zile ‘grele’ pentru fotbal. Joi, românii sunt cu ochii cât cepele pe televizor

Claudiu Ilie   
în Pariuri sportive
10/03/2020, 11:55
(P) Vin trei zile ‘grele’ pentru fotbal. Joi, românii sunt cu ochii cât cepele pe televizor

Da, sunt trei zile cu alegeri. Nici nu știi pe ce să dai. Marți și miercuri – UCL, joi – Europa League. Meciuri, jocuri și partide. Telecomanda trebuie arestată fără alte explicații. Am avut tururi cuminți în Champions League, iar optimile sunt la jumate. Poate mai puțin pentru Valencia, care trebuie să creadă în ea și-n zei ca să recupereze de la 4-1 în Italia. O să înceapă sus și pe repede-‘nainte, nu trebuie să fii antrenor ca să-ți dai seama de asta, alt comportament nu-și permite. Trei goluri avans nu sunt până la urmă Apocalipsa, dar e de muncă nemțește la ele. S-au văzut diferențe și mai mari care s-au anulat în două reprize. Iar Valencia nu e ‘o echipă’. E din Spania, e în top, are jucători, știe fotbal, poate are noroc și de suporteri dacă se domolește Corona. La pariuri, Atalanta e ‘un pic mai’ favorită la victorie.

La Fortuna, Atalanta are 2.38 Vs. 2.83 cât are cotă Valencia. Pentru calificare mai departe, diferența ustură, ce-i drept (1.04 Vs. 11.00)

Miercuri numărăm invers. De dimineață la 22.00. Pe Anfield, 11-le lui Klopp trebuie să dea cel puțin un gol cu Ateltico din Madrid ca să vedem mai mult fotbal decât în tur și un joc până la capăt. Sunt 3 săptămâni de când englezii se gândesc la o soluție pentru un șut pe poartă cu Atletico. Au avut 0 în primul meci. S-ar putea să fie un record atât pentru ei într-un meci oficial, cât și pentru un meci din UCL. Ce s-a întâmplat acolo, numai Klopp știe. Dar cine stă la cutie pe Anfield când acum un an am văzut tragedia Barcelonei? Cu 1-0 cu Liverpool trebuie să fii zen ca să te aperi perfect, chiar dacă ești poate cel mai priceput din lume la asta. Nu! Trebuie să joci, să te duci pe poartă, poate mai dai una și nici atunci nu stai cu inima-n piept până la final.

Cotă bună la Fortuna pentru ambele marchează  – 2.06. Iar pentru calificare în sferturi, cotele sunt aproape aceleași (1.92 Liverpool, 1.88 Atletico)

Joia mare e săptămâna asta pentru noi. Joacă Ianis și suntem cu Hagi! Este turul optimilor  în Europa League și Gerrard o să-l bage sigur cu Leverkusen. Să spui că nu-i ușor cu nemții, zice toată lumea. Oricine știe că orice se întâmplă în primul meci, există un singur meci-cel din Germania. Cotele sunt pe placul lui Leverkusen, cu 2.15 pentru victorie la Rangers. Diferență mare până la 3.30 cât au cotă scoțienii ‘lui’ Ianis. Al nostru are toată motivația să facă un meci mare. Are de recuperat în fața lui Gerrard după ultimul joc slab, are meciuri cu gol și cu pase de gol cum nu a mai avut la un început atât de important, urmează meciul cu Islanda pentru marea calificare la Euro 2020.

Dacă e genul de meci în care se dau multe goluri, atunci victorie Rangers și peste 2.5 goluri în meci e ceea ce alegem noi, la o cotă de te lingi pe degete ca să numeri câștigul … 5.10 la Fortuna

O să fie fotbal, o să fie bine! Mai ales că toate sunt meciuri în care poți să Prinzi AICI Premii de Ligă Mare într-o promoție specială Fortuna. Știi cum e, dacă tot pui, ce te costă să și câștigi?

Închide ×