Advertorial

(P) Winner Fun – locul în care joci gratis şi câştigi bani cash

Te-ai gândit vreodată că există o competiție online în care câștigi premii de 1 MILION de lei și unde nu e nevoie să-ți asumi vreun risc?
Autor: Claudiu Ilie | 05.06.2021 | 13:18
(P) Winner Fun - locul în care joci gratis şi câştigi bani cash

E ziua ta norocoasă pentru că tocmai s-a lansat Winner FUN, competiția momentului, care va arăta lumii cine sunt cei mai buni pariori din România. Pariezi de distracție, concurezi cu prietenii și, dacă ești inspirat, în buzunarul tău ar putea ajunge chiar 50.000 lei.

Accepți provocarea Winnerilor?

Premii spectaculoase la prima ediție de Winner FUN

Dacă te-am făcut curios, trebuie neapărat să afli ce premii punem la bătaie. Cu Winner FUN intri în competiție cu ceilalți pariori pasionați pe perioada desfășurării EURO, dar și într-o sesiune de warm-up înainte de începerea Campionatului. Emoția stadioanelor e dublată de emoția câștigului.

Ai șansa să devii liderul clasamentului, iar la finalul sezonului dedicat EURO să-ți rotunjești veniturile cu muuult CA$H, adică 50.000 de lei. Ești pregătit? Locurile 2 și 3 sunt și ele recompensate consistent, așa că nu dezarma și luptă să fii în top. Te așteaptă 25.000 RON, respectiv 10.000 RON. În plus, alți 1.000 de participanți se vor afla pe lista câștigătorilor, la final. Și nu e nevoie să depui niciun ban pentru asta!

Care sunt pașii de urmat pentru a intra în cel mai cool joc al momentului?

  • Îți faci cont pe winner.ro. Dacă ai deja unul, poți intra direct în competiție;
  • Nu trebuie să depui;
  • Colectezi zilnic WinCoins (monede virtuale) prin simpla logare în cont. Cu ele plasezi pariuri și ajungi la vârful clasamentului.
  • Pariezi cu WinCoins pe orice meci și orice competiție dorești. Cotele sunt identice cu oferta de sport de la Winner. Joacă live și prematch pe EURO sau pe alte evenimente și ia-ți doza de fun!
  • Verifică la sfârșitul sezonului de EURO dacă te afli printre cei 1.000 de câștigători, care vor împărți 250.000, de-a lungul ediției.

Simplu, nu? Hai, intră în joc și exersează-ți atitudinea de winner!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!