Advertorial

(P) Ziua și SuperMașina! Superbet a lansat campania pentru Europene!

11.06.2021 | 17:54
P Ziua si SuperMasina Superbet a lansat campania pentru Europene

O campanie pentru milioane de SuperFani jucători. O promoție care începe azi, odată cu cel mai așteptat European din istorie! 220 de premii vor fi acordate la extragerile zilnice, vedetele fiind supermașinile din fiecare zi! Lista e completată de smartphones și smartwatches.

PROMOȚIE DE MILIOANE

Premiile costa supermult și sunt la nivelul dorit de pariori. Fiecare leu jucat de ei în perioada Campionatului European aduce o șansă în plus la extragerile zilnice. Trebuie doar să te asiguri că înregistrezi biletele în fiecare zi, pe club.superbet.ro

22 SUPERMAȘINI PENTRU PARIORI

Poți câștiga și dacă nu ești un parior experimentat! Diferența o face norocul. Dar ai 22 de extrageri la care poate veni rândul tău să câștigi un premiu uriaș. Mașinile oferite sunt bolizi foarte tari, cei care te fac să intri într-o altă ligă, atunci când te urci la volan. Da, cu toții merităm o supermașină și acest turneu final de campionat european poate fi momentul în care și tu câștigi una!

CARDUL SUPERCLUB TE AJUTĂ ȘI EL

Această promoție te apropie și mai mult de Superbet. Intră în agenția cea mai apropiată și cere cardul SuperClub. El îți dă posibilitatea să te bucuri de absolut toate promoțiile și să ai parte de toate beneficiile din agenție dar și din online.

Oriunde ai paria la Superbet, pe site, în aplicație sau în agenție, poți intra la tragerile la sorți zilnice, cu fiecare leu jucat. Asigură-te că ai și cardul, fiindcă el te ajută în fiecare zi să beneficiezi și de cealaltă SuperPromoție mare, una care va bucura milioane de fani:   Super20+20

UN PARIU – O SUPERMAȘINĂ

Turcia-Italia e meciul care deschide Europeanul! Partida începe la 22:00. Practic, la extragerea de mâine, pariul tău pe meciul de deschidere poate fi cel care îți aduce prima dintre cele 22 de supermașini care se vor acorda!

Și pentru că Superbet vrea să te bucuri la maximum de cât mai multe șanse, în promoție se ține cont și de biletele plasate pe loterii și jocurile virtuale (cursele de câini, cai etc)!

#împreunăsuntemsuper #superbet