Fotbal intern

Pablo Cortacero a anunțat ce transferuri va mai face Dinamo: ”Ne-au mai rămas trei jucători de adus”

28.09.2020 | 14:53
Pablo Cortacero a anuntat ce transferuri va mai face Dinamo Neau mai ramas trei jucatori de adus
ADVERTISEMENT

Noul patron al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, a anunțat ce transferuri se vor mai face în perioada următoare la echipa lui Cosmin Contra.

Dinamo a fost una dintre cele mai active echipe din România în această fereastră de transferuri, iar mișcările de trupe din ”Groapă” se datorează preluării clubului de către investitorii spanioli.

ADVERTISEMENT

În schimb, Cortacero a anunțat că transferul mijlocașului Diego Capel la Dinamo nu se va face, deoarece staff-ul tehnic a considerat că fostul jucător al Sevillei nu poate ajuta în acest moment echipa.

Dinamo, noi transferuri în era Pablo Cortacero

”Ne-au mai rămas trei jucători pe care vrem și putem să-i aducem ca să completăm echipa. Ne uităm după un fundaș central, un mijlocaș central și un atacant”, a declarat Pablo Cortacero despre viitoarele transferuri de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Le-am spus jucătorilor că ei trebuie să muncească, să fim toți ca o familie și din acel punct vor veni rezultatele și dacă tot nu vor veni vom face totul să vină, în ceea ce privește banii le-am spus să nu se îngrijoreze, că asta se va rezolva și vor fi cu banii la zi”, a spus spaniolul pentru doardinamo.ro.

”Săptămâna asta se vor plăti întârzierile pe care le-a lăsat fostul patron, o lună la unii, la alții chiar o lună și jumătate. Erau înainte patru sau cinci luni care nu erau plătite. Săptămâna aceasta se va lichida totul și de acolo vor fi plătiți la timp jucătorii așa cum li s-a promis”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Vor fi decizii importante în această săptămână. Noul director general al lui Dinamo este Alex Couto. El va fi mâna mea dreaptă, alături de Dorin Șerdean. Când nu voi fi eu în București Dorin mă va reprezenta ca președinte, iar directorul general se va ocupa să facă o structură profesională la nivel de club”, a afirmat Cortacero.

”Directorul de marketing va fi spaniol. Ioan Mărginean este o persoană pe care vrem să o valorificăm, a ajutat clubul până acum și vrem să fie în noua structură a clubului. Deocamdată însă nu am decis asta”, a mai precizat spaniolul.

ADVERTISEMENT