ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor. Anunțul oficial al clubului Dinamo

Autor: Traian Terzian | 23.11.2020 | 18:50
Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor. Anunțul oficial al clubului Dinamo
Președintele Consiliului de Administrație al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 21 decembrie. Sursă foto: fcdinamo.ro

Președintele Consiliului de Administrație al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 21 decembrie.

ADVERTISEMENT

Situația este una dramatică din punct de vedere al situației financiare în Ștefan cel Mare, iar FANATIK a aflat că jucătorii se gândesc la ce e mai rău chiar dacă încă mai speră să-și primească salariile restante.

Din informațiile FANATIK, fanii din Programul DDB încearcă să scape clubul de Pablo Cortacero și au cerut o parte din banii, 100.000 de euro, cu care au împrumutat Dinamo în vară. Suporterii au fost amânați și le-au cerut clar spaniolilor că dacă nu pot să-i dea înapoi să le dea acțiuni.

ADVERTISEMENT

Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, convocată de Pablo Cortacero

În plin scandal, site-ul oficial al clubului Dinamo a anunțat că Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor, şedinţa fiind programată pe 21 decembrie 2020, de la ora 11:00, la sediul social al societăţii.

”Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acțiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, în care va fi stabilit și bugetul de venituri și cheltuieli pentru sezonul competițional 2020-2021”, se arată în convocarea trimisă către toți acționarii.

ADVERTISEMENT

”De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administrație prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7. Consiliul de Administrație al clubului este format din Pablo Cortacero (președinte), Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan”, se mai arată în comunicat.

Jurnaliștii spanioli de la publicația As anunță începutul sfârșitului la echipa din Ștefan cel Mare, iar ”debandada spaniolă” așa cum o numesc ibericii este în plină desfășurare. Fotbaliștii și staff-ul nu și-au mai luat salariile de mai bine de trei luni, ceea ce a generat plecarea unor membri din staff de la echipă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate, încă din luna octombrie, că scenariul unei noi insolvențe nu este unul deloc improbabil la Dinamo, în condițiile în care Pablo Cortacero nu este capabil să aducă banii necesari pentru acoperirea datoriilor și asigurarea bugetului pentru acest sezon.

În același timp, suporterii din Peluza Cătălin-Hîldan caută în continuare vinovați pentru ceea ce se întâmplă la club, iar acum s-au oprit la antrenorul Cosmin Contra și la Cornel Țălnar, directorul tehnic al ”câinilor”. Răspunsul tehnicianului nu s-a lăsat așteptat și a fost unul acid pentru fani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!