Fotbal intern

Pablo Cortacero anunță că va veni la București: ”Am multă dorință să schimb lucrurile la Dinamo”

08.04.2021 | 10:55
Pablo Cortacero anunta ca va veni la Bucuresti Am multa dorinta sa schimb lucrurile la Dinamo
ADVERTISEMENT

Principalul acționar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, a anunța că va veni în zilele următoare la București și va pune la punct mai multe lucruri în cadrul grupării din Ștefan cel Mare.

Ibericul deține 72% din acțiunile clubului Dinamo și, chiar dacă a pierdut recent un proces cu Asociația DDB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, rămâne în continuare patronul grupării din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Președintele ”câinilor”, Constantin Eftimescu, a vorbit pentru FANATIK despre ultimul obstacol al lui Dinamo, ultima datorie importantă pe care clubul o are de achitat către statul român, dar și despre procesele cu Cortacero și Dorin Șerdean.

Pablo Cortacero va ajunge în câteva zile la București

Deși a dispărut din prim-plan în ultima perioadă, Pablo Cortacero nu a renunțat încă la Dinamo și a anunțat că în perioada următoare va ajunge la București și își dorește să clădească un club puternic.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că au apărut zvonuri că sunt în București, dar nu sunt adevărate. O să vin în câteva zile cu multă dorință să schimb lucrurile”, a declarat spaniolul pentru prosport.ro.

Acest anunț vine la trei săptămâno după ce Constantin Eftimescu spunea în exclusivitate pentru FANATIK că acționarul-majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, nu se va mai întoarce niciodată în România.

ADVERTISEMENT

De când spaniolul Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, al doilea cel mai titrat club de fotbal din România a traversat cea mai neagră perioadă din istorie, fiind la un pas de faliment și de retrogradarea, în premieră, în eșalonul secund.

Grație efortului colectiv al suporterilor înscriși în Programul DDB echipa a obținut licența și pentru sezonul viitor după ce fanii au stins până la 31 martie toate datoriile care nu suportau amânare.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali a explicat schema prin care Dinamo poate imita programul celor de la Barcelona și crede că trebuie să fie crescută suma de cotizație lunară. Impresarul îi sfătuiește pe ”câini” ca în primul rând să scape de conducrea spaniolă care a preluat acțiunile majoritare ale clubului.

ADVERTISEMENT